Noutati :

Gata! Se stie deja cine deschide terase pe malul Begai si in Piata Sinaia, la Timisoara

27 mai, 2015 - 03:04 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
5

TIMISOARA. In curand vom putea sta la o cafea, la o limonada, la un suc sau la o bere pe terasele de pe malul Begai, dar si in Piata Sinaia. Patronii de localuri din Timisoara au depus deja ofertele la licitatia organizata de primarie. Fiecare pe cate un amplasament.

„Au fost depuse 14 dosare inregistrate pentru 14 amplasamente, 9 in Piata Victoriei, 3 pe malul Begai si 2 in Piata Mocioni. Miercuri incepe analiza dosarelor si validarea lor. Ei vor plati pe teren din momentul in care vor primi amplasamentul pe baza de proces-verbal”, a declarat Alina Pintilie, purtator de cuvant al Primariei Timisoara.

Desi consilierii locali au votat inca de la inceputul lunii aprilie scoaterea la licitatie a acestor spatii, iata ca abia acum au fost depuse ofertele. Spatiile vor fi inchiriate pe o perioada de 1 an, cu posibilitate de prelungire pentru inca maximum 1 an.

Pe malul Begai va fi amenajata o terasa pe Bulevardul Vasile Parvan nr. 5, in zona Universitatii de Vest, de 529 mp, alta la Podul Traian, la fostul Jazz Pod 16, de 32 mp, iar alta dupa Flora, de 92 mp.

Taxa de ocupare a domeniului public pentru terasele sezoniere este de 2 lei/mp/zi in lunile mai, iunie, iulie, august si 1 leu/mp/zi in lunile septembrie, octombrie si martie, aprilie, respectiv 0,50 lei/mp/zi in ianuarie, februarie, noiembrie si decembrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Deci, cine ?

 2. Hai spune: ‘Cine, cine? ‘, spune-mi ‘Cine, cine? ‘
  Spune cine te iubeste mai mult decat mine…

 3. Pai titlul articolului e clar: Se stie…
  Nu zice nici unde ca ne spun si noua.

  • Articolul asta spune tot despre fituica asta online… nu m-as mira ca Roxana Deaconescu sa fie vreo pustoaica de 15-16 ani la cum scrie.

 4. ne va informa d.n.a-ul peste putin timp,sper…pentru ca taxele dau cu virgula ,,,,,,la pret /m/patrat .aloooooo tovarasiiiiiii cat e taxa de buna ziua la primarie????