Noutati :

Gata inscrierile la clasa pregatitoare, in Timis! Cate clase au fost suplimentate si care sunt cele mai cautate scoli?

14 martie, 2015 - 09:57 AM
Autor: Magda Mihalache      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Parintii copiilor care au facut toate demersurile pentru inscrierea celor mici in clasa pregatitoare pot rasufla acum usurati. Prima etapa a inscrierilor a fost finalizata, iar din toamna, cei mici vor putea sa-si faca noi prieteni in clasele unde au fost distribuiti.

Inscrierile vor avea loc in doua etape. Prima etapa a fost finalizata, insa la etapa a doua (24 martie-3aprilie) participa doar cei care nu au fost cuprinsi intr-o unitate de invatamant, dupa prima etapa.

299 clase exista la nivelul judetului, la finalul procesului de inscriere. Este vorba de 7475 de locuri, 4744 de copii inscrisi din circumscriptie, 923 din afara circumscriptiei, la toate aceste se adauga 1808 locuri care au ramas libere.

Inspectoratul Scolar Judetean Timis transmite ca s-a facut tot posibilul ca toti copiii, ai caror parinti au depus cereri de inscriere, sa fie cuprinsi in zona de circumscriptie a unitatii de care apartin. Reprezentantii ISJ spun ca planul de scolarizare a fost modificat prin adaugarea unor clase la unele scoli din Timis. Este vorba de 21 de clase:

– 1 clasa in plus, step by step la scoala Gimnaziala nr. 19 TM
– 1 clasa in plus, invatamant traditional, limba germana la CNB;
– 2 clase in plus la CNB, limba romana;
– 2 clase in plus la Liceul Lenau;
– 1 clasa in plus la Liceul Giroc;
– 4 clase in plus ( 6 in total) la Pedagogic
– 3 clase in plus ( 7 in total) la Moisil
– 2 clase in plus la scoala 24 TM
– 2 clase in plus la scoala 30 TM ( in total 8 clase)
– 1 clasa in plus la scoala 7 TM ( 6 clase in total)
– 1 clasa in plus la Criciova
– 1 clasa in plus la BiledInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...