Gata inscrierile la clasa pregatitoare, in judetul Timis! Cate clase au fost suplimentate si care sunt cele mai cautate scoli?

TIMISOARA. Parintii copiilor care au facut toate demersurile pentru inscrierea celor mici in clasa pregatitoare pot rasufla acum usurati. Prima etapa a inscrierilor a fost finalizata.

CITESTE SI: 3 MORTI si 2 raniti, intr-un teribil accident, nu departe de Timisoara! Cum s-a petrecut nenorocirea? FOTO si VIDEO! 

Inscrierile vor avea loc in doua etape. Prima etapa a fost finalizata, insa la etapa a doua participa doar cei care nu au fost cuprinsi intr-o unitate de invatamant, dupa prima etapa.

Si anul acesta, dupa prima etapa de inscrieri la clasa pregatitoare, reprezentantii inspectoratului scolar au fost nevoiti sa suplimenteze numarul de clase.

CITESTE SI: Timisoara, cel mai bun exemplu pentru folosirea terenurilor MApN pentru sala polivalenta si case ANL. Ce spune Grindeanu despre Garnizoana din Piata Libertatii? 

„Menţionăm ca, analizand situatia validarii cererilor (…), am procedat la ajustarea planului de scolarizare propus si inaintat la M.E.N. in luna ianuarie 2017, conform prevederilor O.M.E.C.S. nr. 5777/2016, luand decizia de majorare a planului de scolarizare cu 14.74 clase pregatitoare, fata de 267.85 clase pregatitoare transmise initial, rezultand un total de 282.59 clase pregatitoare. Precizam ca la baza ajustarii planului de scolarizare a stat diferenta mare de elevi ai unei circumscriptii scolare fata de numarul de elevi recenzat”, transmit reprezentantii Inspectoratului Scolar Timis.

CITESTE SI: Schimbarea importanta care va aduce mai repede Centura de Sud in Timisoara! Anuntul premierului Sorin Grindeanu 

Anul acesta, cele mai multe cereri de inscriere au fost depuse la Scoala Generala nr. 30, Scoala Generala nr.7 si Liceul Grigore Moisil, unde numarul copiilor inscrisi este aproape dublu decat numarul locurilor disponibile.

A doua etapa de inscrieri la clasa pregatitoare are loc in perioada 24-30 martie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.