Opinia Timisoarei

Gata cu sensul giratoriu improvizat pe bulevardul Cetatii. Primaria Timisoara lasa intersectia doar cu semafoare

TIMISOARA. Se reorganizeaza traficul intr-una dintre cele mai importante intersectii din santierul de modernizare a bulevardului Cetatii din Timisoara.

CITESTE SI:  In sfarsit, Fantana cu Pesti din Timisoara ar putea fi gata in septembrie. Constructorul: Daca se vor aplica penalitati de intarziere, mergem in instanta. M-au pus la jumatatea lucrarii sa gasesc un expert sa restaureze ornamentele. Foto

Reprezentantii Primariei anunta ca dispare sensul giratoriu improvizat la intersectia bulevardului Cetatii cu Gheorghe Lazar si Closca, care oricum era cu caracter temporar.

De joi, vor ramane doar semafoarele.

A fost avizata modificarea traficului rutier ca urmare a modificarilor care au fost necesare executarii lucrarilor prevazute pentru Etapa a II-a a obiectivului de investitie ”Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timisoara, Traseul 4 – Bd. Cetatii”, la intersectia b-dul. Cetatii – str. Gheorghe Lazar – str. Closca.

Incepand cu data de 25.08.2022, desfasurarea traficului se reia in sistem semaforizat, fara alte modificari„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

CITESTE SI: Stadiul lucrarilor pe Bulevardul Cetatii din Timisoara, ce trebuie finalizate anul viitor. Ultimele imagini de pe santier. Video 

Exit mobile version