Noutati :

Gata cu hartia in raportarile medicilor catre Casa de Asigurari de Sanatate Timis!

7 aprilie, 2014 - 03:08 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
1

TIMISOARA. Complet informatizata! Asa este activitatea cu furnizorii de servicii medicale, din asistenta medicala primara, a Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis.

Practic, se elimina raportarea pe hartie. Asta inseamna un castig pentru medicii de familie, care vor raporta toata activitatea exclusiv electronic.

In acest sens, furnizorii de servicii medicale, care se afla in relatie contractuala cu CJAS Timis si care pana acum erau obligati  sa se prezinte lunar la sediul institutiei pentru a prezenta documenetele necesare operatiunilor de raportare-decontare, pentru serviciile efectuate, sunt scutiti de acest drum la CAS, eliminandu-se in acest fel  birocratia„, a declarat presedinte –director general CJAS Timis Victor Dumitrascu.

Asadar, incepand cu luna mai,  furnizorii de servicii medicale  din asistenta medicala primara, care au semnatura electronica, vor  factura lunar, in vederea decontarii, activitatea realizata,  numai in format electronic.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Casa ar trebui sa accepte si restituirea imprimantelor data odata cu laptopurile,(arhaice de a dreptul) ACUM complet inutile.
    Restituirea a fost refuzata, pana acum.