Gata cu cozile, ne putem programa la RAR din fata calculatorului! Vezi aici pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Cetatenii care apeleaza la serviciile Registrului Auto Roman, au posibilitatea sa se programeze si de pe internet, iar din luna mai, prin intermediul unui numar unic. Facilitatea este pusa la dispozitie prin intermediul proiectului ”Call Center – National”, derulat de Ministerul Transporturilor si Registrul Auto Roman.

Astfel, in acest moment, tot ce trebuie sa faceti sa va programati pe internet este sa urmati cativa simpli pasi:

  1. sa intrati pe site-ul web www.rarom.ro sau http://pro.rarom.ro/programari.asp?main,
  2. sa alegeti judetul unde vreti sa faceti revizia,
  3. sa completati formularul cu date despre vehicul,
  4. sa alegeti ziua si ora preferata,
  5. sa va obtineti numarul de programare.

Pana cel tarziu pe 31 mai, RAR – RA va avea un numar unic de telefon la care se vor programa clientii din orice zona a tarii.
TELEFONUL UNIC DE PROGRAMARI RAR – RA va fi: 021.9672

Avantajele sistemului „Call Center – National” sunt: incarcarea uniforma a reprezentantelor RAR, accesul rapid al clientului la operatorul care efectueaza programarea telefonica, alternativa programarii in judete limitrofe, daca intervalul de asteptare este mai mic. De asemenea, timpul de reactie va fi foarte scurt si actiunile uniforme in cazurile de crestere temporara a numarului de solicitari de programare.

Proiectul a costat 14.800 de euro si are avantajul ca cei care se programeaza pot vedea cati solicitanti mai sunt dintr-un judet si ca timpul de asteptare se reduce substantial.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Programari pe internet la RAR poti sa faci de vreo 5 ani…