Noutati :

Gata casnicia? Presedintele PSD, Victor Ponta: Protocolul USL este suspendat!

20 mai, 2013 - 02:27 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca PNL trebuie in perioada urmatoare sa probeze prin fapte ca e solidar cu PSD la guvernare, avand in vedere ca protocoul USL nu s-a respectat, fiind suspendat.

Intrebat ce garantii cere de la PNL, Ponta a raspuns: „Un angajament oficial, dar nu… noi avem si acuma scris, la articolul 1.1.4. ca nu se admit atacurile si ca se aplica sanctiuni, ori nu s-a aplicat. Deci inseamna ca acordul nu s-a aplicat. Nu stiu ce garantii, ca si scris, si vorbit… Pana acum a functionat. Cred ca e vorba aici de fapt de o decizie reala si sincera a colegilor de la PNL de a fi solidari, de a merge mai departe cu noi„.

Ponta a spus ca PNL trebuie sa probeze prin fapte ca e solidar cu PSD.

Prin fapte, in perioada urmatoare. Numai prin fapte, pentru ca vorbele si hartiile s-au facut si nu s-au respectat„, a spus Ponta.

Urmeaza o perioada in care sa probam ca putem sa fim toti la guvernare asa cum am fost toti in opozitie„, a spus Ponta, care a aratat ca criza provocata de cazul Rosca Stanescu se va incheia prin solidaritate.

El a aratat ca excluderea lui Stanescu din PNL nu constituie o garantie pentru PSD.

Ponta a spus ca vineri a primit de la Crin Antonescu garanntii ca nu se vor repeta astfel de dituatii in USL.

Am primit garantii, dar trebuie puse si in practica, pentru ca aveam scris si pana acum in acord ca nu se intampla, si uite s-a intamplat si nu a patit nimeni nimic. Deci importante sunt faptele de acum incolo, nu declaratiile. Noi mergem mai departe, dar pana nu se restabileste acel protocol inseamna ca, practic, cum sa spun, e suspendat, nu?„, a mai spus Ponta.

Sursa foto: www.evz.ro

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor