Noutati :

GATA! Avem rezultatele FINALE OFICIALE: Klaus Iohannis l-a umilit pe Victor Ponta in Timisoara si Timis. Vezi datele BEJ!

17 noiembrie, 2014 - 07:57 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ELECTORAL
1

TIMISOARA. Biroul Electoral Judetean a centralizat toate buletinele de vot de la toate sectiile de votare deschise in Timisoara si in Timis in turul 2 al alegerilor prezidentiale.

CITESTE SI: Klaus Iohannis a castigat zdrobitor in Timisoara si in orasele din Timis, potrivit numaratorii paralele! Vezi cate voturi a primit!

BEJ ofera rezultatele finale ale alegerilor pentru Cotroceni in Timis.

Astfel, Klaus Iohannis a obtinut 256.509 voturi, adica 66,73% din voturi, iar Victor Ponta a obtinut 127.857 voturi, adica 33,26% din voturi.

In judetul Timis au fost 384.366 de voturi valabil exprimate, adica 98,78% din total, iar 4.714 de voturi au fost declarate nule.

Vom reveni si cu rezultatele finale pe fiecare localitate din Timis in parte!

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. ei da cred ca istoric ce ati proups distruge societatea – si gindirea- assiro-isdraelita–vezi relicve- ziduri in cerc- si profetul David- martorii lui Iehova-si duce Romania spre societatea summeriana– care este- asa cum spun istoricii – cea mai longeviva–5.000 de ani- vezi amulete pe poze.acasa.ro–daca nu le-am scos-citeste tablele de la marea moarta-voi trimite ritualul summerian prin care regele intra in Mama Africa–ea urmind sa fie mincata de ciinele Enok-finalul filmului HILTON HOLLIDAY- cu respect-ion dragos sireteanups- am cremenea-peste 100.00 mii ani dovedind ca omul primitiv mesteca guma–