Noutati :

Gaseste specializarea de care ai nevoie. Activezi intr-un domeniu sau vrei o schimbare? Pregatirea ta este importanta

2 iulie, 2018 - 12:52 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

Venim în sprijinul tău cu o paletă de cursuri și instruiri în domenii mereu prezente pe piața muncii. Direcția de formare și perfecționare a CCIA Timiș este în permanență conectată cu mediul de afaceri și cu instituțiile. Identificăm nevoile din piața muncii și venim în sprijinul comunității cu soluții optime de cursuri acreditate și de calificare.

Apelează gratuit la experiența specialiștilor camerali pentru a identifica sesiunile care ți se potrivesc. Invităm lectori de prestigiu, organizăm eficient cadrul de învățare și folosim feedback-ul oferit de cursanți pentru a optimiza sesiunile viitoare. Certificarea profesională o vei obține în urma susținerii examenului final sau, după caz, prin simpla participare.

În perioada următoare începem 7 cursuri: Expert Accesare Fonduri, Instruire în GDPR, Specialist în managementul deșeurilor, Inspector în sănătate și securitate în muncă, Utilizare S.I.C.A.P, Arhivar și Manager proiect.

Ține cont, în fiecare lună, pornim sesiuni noi de cursuri la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Verifică aici lista completă de cursuri și spune-ne ce îți doresti!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...