Garda de Mediu, controale la sange. 20.000 de lei amenda pentru mormanele gunoaiele gasite nu departe de Timisoara

TIMISOARA. Un control riguros al comisarilor Garzii de Mediu Timis, desfasurat pe parcursul mai multor zile, s-a lasat cu sanctiuni drastice.

CITESTE SI: Nimeni nu vrea sa faca studiul de 81.000 de euro propus de administratia Fritz pentru banda rapida de troleibuze si autobuze din centru catre Spitalul Judetean Timisoara. Licitatie anulata a doua oara

Inspectorii au verificat imprejurimile orasului Recas unde au descoperit o multime de deseuri abandonate.

Anvelope, plastice, resturi din constructii, saltele si haine au fost gasite aruncate pe terenurile din jurul localitatii.

Comisarii au decis amendarea Primariei Recas cu 20.000 de lei si au obligat administratia sa ia rapid masuri pentru curatarea zonelor in care s-au gasit gunoaie.

Garda de Mediu Timis continua controalele in tot judetul. Recent, comisarii au amendat Primaria Timisoara cu 200.000 de lei pentru ca nu respecta legea si nu a intocmit Registrul spatiilor verzi

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Cos_Tin spune:

    Există o aplicație dezvoltată pentru telefoane android și ios unde se pot marca și evidenția focarele de gunoi și locațiile acestora :
    TrashOut – World Cleanup Day partner

  2. Costi spune:

    Poate arunca o privire si pe malul raurilor din judet care au devenit rampe de gunoi, inclusiv in Timisoara