Noutati :

Gala Proiectelor pentru Tineret si-a desemnat castigatorii! Raluca Sip este cel mai activ voluntar din Timisoara in 2011!

26 noiembrie, 2011 - 05:20 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Cele mai bune proiecte derulate in 2011 de ligile studentesti si alte organizatii pentru tineret au fost preimiate sambata la Casa Tineretului.

Timisorenii si-au desemnat cei mai activi tineri din anul 2011. Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis a premiat, in cadrul Galei Proiectelor pentru Tineret, organizatiile cele mai actve si implicate in comunitate pe parcursul acestui an.

Raluca Sip are 21 de ani. Tanara, studenta la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, este implicata in activitati de voluntariat de 3 ani, de cand este studenta. Printre primele lucruri pe care le-a facut la universitate a fost sa se inscrie  in Liga Studentilor din Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara.

Sunt o persoana activa si simteam ca irosesc timpul. Am foarte multi colegi care nu sunt implicati, dar eu am vrut sa fac ceva. Iar activitatile de voluntariat pe care le desfasor ma ajuta foarte mult. Am cunoscut foarte multa lume si mi se deschid multe posibilitati“, ne spune tanara desemnata Cel mai activ voluntar din 2011.

In acest an a fost implicata in doua proiecte nationala – student evaluator la Gala Profesorului Bologna si coordonator al proiectului caritabil Fii fratele mai mare – si in numeroase proiecte locale, derulate de LSFETc in Timisoara.

Premiul pentru cel mai bun proiect de tineret in 2011 a fost castigat de Organizatia BEST Timisoara pentru programul Jobshop.

Iata si celelalte premii acordate:
La categoria educatie castigator a fost proiectul Iswint al Ligii Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare (Liga AC);
La categoria  cultura si arta a proiectul castigator a fost StudentFest al Organizatiei Studentilor din Universitatea de Vest Timisoara (OSUT);
La categoria umanitar a fost proiectul Fii tu fratele mai mare al Ligii Studentilor din Facultatea de Electronica si Telecomunicatii (LSMTc);
La categoria ecologie a castigat proiectul Dumbravita pe doua roti al Organizatiei Tinerilor Basarabeni din Zona de Vest;
La categoria sport proiectul castigator a fost Hercules Maraton al Clubului Sportiv Alternative, iar
La categoria dezvoltare economica si sociala a castigat proiectul Culture on foot! al Ligii Studentilor din Facultatea de Management in Productie si Transporturi.

Gala Proiectelor pentru Tineret 2001 este un episod pilot. Ne propunem sa atragem atentia tinerilor asupra impactului pe care activitatile pe care ei le desfasoara prin proiectele sociale asupra intregii comunitati. Noi vrem sa avem in Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis un catalizator al organizatiilor de tineret“, a precizat Iulian Dascalu, directorul general al FITT.

FOTO: Ervin BoerInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Felicitari pentru Raluca.Merita.