Noutati :

Gala Proiectelor pentru Tineret 2011 a inceput! 20 de organizatii studentesti si ale elevilor din Timisoara isi prezinta activitatile!

25 noiembrie, 2011 - 01:31 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Stimularea competitivitatii intre studenti si intre liceeni reprezinta principalul obiectiv al organizarii Galei Proiectelor pentru Tineret 2011. Sunt acordate premii pentru cel mai bun proiect si cel mai activ voluntar!

Tineri din ligile studentesti si liceeni de la colegii timisorene si de la Consiliul Judetean al Elevilor s-au adunat la Casa Tineretului pentru a prezenta celor interesati proiectele pe care ei le desfasoara pentru comunitatea timisoreana.

Liceenii le prezinta curiosilor activitatile de educatie la care au participat in 2011, in timp ce studentii ii indeamna pe cei care trec pe acolo sa participe la activitati de petrecere a timpului liber sau la voluntariat.

Workshop-uri despre ecologie sau despre dezvoltare personala sunt numai cateva dintre atelierele de lucru pe care tinerii le organizeaza in cadrul Galei pentru colegii lor studenti sau liceeni sau pentru cei care doresc sa afle mai multe despre acest tip de activtati.

Organizarea Galei Proiectelor pentru Tineret 2011 are un dublu rol: cel de stimulare a competitivitatii intre organizatiile de tineret si cel de stimulare a asociativitatii intre acestea. Scopul Galei acesta a fost, sa-i determinat pe tineri, pe organizatii sa lucreze impreuna pe proiecte pentru ca in acest fel creste valoarea si calitatea acestora”, ne spune Iulian Dascalu, directorul general al Fundatiei Judetene pentru Tineret Timis, organizatoarea evenimentului.

Targul din cadrul Galei se desfasoara vineri, la Casa Tineretului, iar sambata, 26 noiembrie, la ora 15, are loc premierea celui mai bun proiect pntru tineret din 2011, a celui mai activ voluntar si a altor proiecte. Au fost depuse 26 de aplicatii pe mai multe categorii premiate, proiectele au fost jurizate de o comisie formata din reprezentanti ai autoritatilor locale, institutiilor culturale, precum si a societatii civile.

In Timisoara sunt aproximativ 40 de organizatii de tineret active.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...