Noutati :

Gala Premiilor la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara. Foto

18 decembrie, 2019 - 08:29 PM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. A fost premiata excelenta la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului „Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara.

Dascali, studenti, colaboratori au fost premiati de catre prestigioasa institutie de invatamant superior din Timisoara, in aplauzele unui public numeros prezent in Aula Magna.

”Gala Premiilor USAMVBT”, un eveniment de traditie pentru universtiatea timisoreana, s-a desfasurat sub semnul campaniei umanitare ”Sarbatoreste daruind”.

Aşa cum e traditia, ne-am gandit sa fim impreuna, intreaga comunitate academica. Evenimentul Gala Premiilor a fost structurat pe mai multe sectiuni, luand in considerare ceea ce inseama cercetare in Universitate, partea de didactica si dedicata in mod special studentilor, o importanta deosebita am acordat parteneriatului cu mediul preuniversitar. Tocmai de aceea, sunt alaturi de noi inspectori scolari si directori de licee din sapte judete”, a declarat rectorul USAMVBT, Cosmin Popescu.

In total, au fost acordate 47 de premii, la urmatoarele sectiuni:

Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Institutionala
Activitati Stiintifice, Artistice, Culturale si Sportive
Parteneriatul cu Invatamantul Preuniversitar
Premiile Excelsior AlumniInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...