Gala MDVTM 2022, prezentari de moda ale studentilor de la specializarea Design Vestimentar, la Iulius Town Timisoara

Timișoara. Tinerele talente au găsit întotdeauna suport în a-și urma visul, la Iulius Town Timișoara. Săptămâna aceasta va avea loc Gala MDVTM 2022 – prezentarea lucrărilor de licență și de master a studenților de la Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Vino la Iulius Town să vezi cele 14 prezentări de modă, dar și să faci cunoștință cu tinerii designeri, care au proiectat conceptele!

 Îmbinarea stilului cu utilitatea și caracterul practic, tendințele în materie de materiale, preferințele clienților, dar și importanța de a răspunde stilului de viață al oamenilor, care este mereu într-o continuă schimbare, sunt câteva dintre cerințele la care trebuie să fie atent un designer. Joi7 iulie 2022, în Iulius Gardenszona Family Plazade la ora 20.0014 tineri talentați de la Facultatea de Arte și Design Timișoara își vor prezenta lucrările de licență, în cadrul Galei MDVTM 2022.

Deep Ink”, „Home”, „Rolling in leather”, „City of dreams, „Missing file: Emotion.dll”, „Cut me in half”, „Scars”, „Follow the white rabbit”, „Mignonette”, „Escape – Protect My Soul!”, „My thoughts are full of people”, „Not sorry about your fragile masculinity”, „Clash on Perfection” și „Brave Old Time” sunt cele 14 teme.

Lucrările au fost coordonate de: conf. univ. dr. Andreea Palade Flondor, lect. univ. dr. Cristina Lazăr, lect. univ. dr. Eugenia Riemschneider, lect. univ. dr. Sandra Chira, asociat. dr. Corina Mutu și asist. drd. student Andreea Pleșa.

Expresivitate, idei ieșite din tipare, abordarea unor subiecte inedite, fragilitate, glamour sunt câteva dintre direcțiile colecțiilor designerilor debutanți.

 Vino la Iulius Town, la Gala MDVTM 2022!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...