Noutati :

Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis pentru anul 2017, eveniment aniversar sub semnul Centenarului Marii Uniri

18 septembrie, 2018 - 01:56 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. In data de 26 octombrie 2018, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza cea de-a 25 editie aniversara a Galei Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judeten Timis, eveniment de referinta in vestul tarii, carte de viztia a succesului si performantei in afaceri.

Topurile judetene sunt organizate de catre camerele de comert teritoriale, pebaza unei metodologii unice si unitare la nivel national. Pentru realizarea clasamentului, se prelucreaza numai bilanturi depuse in termenul legal la Ministerul Finantelor Publice.

Conditiile de eligibilitate sunt stabilite conform legii. In top sunt admise antitatile care snt comercianti si indeplinesc simultan cateva conditii cu privire la datele de bilant: profit din exploatarea pozitiva si cifra de afaceri de minim 100.000 de lei in cazul microintreprinderilor si minim 250.000 de lei, in cazul celorlalte entitati.

Topurile judetene sunt structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare si High- Tech, Industrie, Agricultura, Silvicultura, Pescuit, Constructiim, Servicii, Comert, Turism). 251 grupe (conform codului CAEN) si 5 clase de marime. Clasamentul judetean contine primele trei firme pentru fiecare domeni, grupa de activitate si clasa de marime a intreprinderii, determinate prin ordonarea descrescatoare a punctajului. Firmele membre ale CCIAT cu cotizatia la zi primesc o bonificatie de 10% din punctajul total (info site: http://top.cciat.ro).

Clasamentul Topului Firmelor din Judetul TImis pentru anul 2017 reuneste 9.169 firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un numar de 30.071 care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut.

Dintre acestea, sunt evidentiate 1.787 dirme care au reusit sa se claseze pe locurile I,II si III, structurate pe domenii, grupe de activitate si clase de marime. Totodata, 238 firme a caror fidelitate si perseverenta le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri in Top in ultimii sapte ani vor fi distinse cu Trofeul de Excelenta.

Aflat la cea de-a 10-a editie, Topul Institutiilor de Invatamant Superior consfinteste locul si rolul pe care universitatile timisene le detin in elita invatamantului academic romanesc.

Ca in fiecare an, CCIA Timis acorda premii si distinctii speciale unor firme, asociatii si institutii, pentry realizari de exceptie in domeniul investitional, responsabilitate sociala, inovare, invatamant vocational dual, cultura, altele.

Topul Firmelor din Judetul TImis reuneste la fiecare editie peste 800 de participanti – reprezentanti ai mediului de afaceri, inalti oficiali ai administratiei publice centrale, regionale si locale, diplomati, reprezentanti de marca ai mediului academic, magistrati, asociatii de afaceri, camere de comert din tara si strainatate, colaboratori si parteneri ai CCIA Timis.

Ceremonia este urmata de un dineu si de momente artistice de exceptie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...