Noutati :

Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis 2013, cel mai important eveniment economic din vestul tarii

3 octombrie, 2014 - 01:57 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in data de 17 octombrie 2014, cea de-a XXI-a editie a Galei Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din judetul Timis 2013, cel mai important eveniment economic al comunitatii de afaceri din vestul tarii, cartea de vizita a succesului si performantei in afaceri.

Laureatii sunt stabiliti conform unei metodologii unice si unitare pe plan national, clasamentul reunind 5.975 de firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate din 23.437 care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut. Dintre acestea, 1020 de firme au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III in sase domenii de activitate (Cercetare-Dezvotare si High Tech; Industrie; Agricultura, Silvicultura, Pescuit; Constructii; Servicii, Comert si Turism), 198 de grupe (conform codurilor CAEN) si cinci clase de marime (microintreprinderi, intreprinderi mici, intreprinderi mijlocii, intreprinderi mari si intreprinderi foarte mari).  Firmele laureate, 160 sunt membre ale CCIAT.

De asemenea, 10 firme vor fi recompensate cu Diplome pentru Excelenta in activitatea de promovare a produselor si serviciilor romanesti pe pietele internationale, in cadrul Topului Exportatorilor.

Unitatile de cercetare si invatamant si unitatile de productie care au dovedit un inalt grad de creativitate in domeniul lor de activitate, in baza datelor puse la dispozitie de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), vor fi recompensate cu Trofeul Creativitatii.
Premiate vor fi si universitatile timisene, in cadrul sectiunii Topul Institutiilor de invatamant Superior, aflat la a sasea editie, consfintind locul pe care acestea le ocupa in elita invatamantului academic.

99 de firme care s-au clasat pe unul dintre primele trei locuri in Top, in ultimii patru ani, vor fi recompensate cu Distinctia de Excelenta, iar 63 de firme celor care s-au mentinut pe podium in ultimii sase ani, vor fi distinse cu marele premiu – Trofeul de Excelenta.

Diplomele si trofeele vor fi inmanate de Prefectul Judetului Timis, Presedintele Consiliului Judetean Timis, Primarul Municipiului Timisoara, Presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR), reprezentant al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), persionalitati ale lumii academice si de afaceri, conducerea CCIAT.

Cei peste 700 de participanti – premianti si invitati – vor avea parte de momente artistice de exceptie oferite de Corul Operei Romane din Timisoara, de grupul studentesc VOX CANTI al Facultatii de Muzica din cadrul Universitatii de Vest dar si de un recital extraordinar sustinut de Catalin CRIsAN. Evenimentul va fi prezentat de binecunoscuta realizatoare TV Mirela Boureanu-Vaida.

Firmele interesate sa participe la eveniment si / sau sa se promoveze in Catalogul Topului Firmelor din Judetul Timis editat cu aceasta ocazie in 1.000 de exemplare sunt invitate sa contacteze CCIAT la adresa de e-mail: [email protected], tel. 0721/784445, Catalina Culda – responsabil eveniment

Video-ul nu poate fi incarcat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...