Noutati :

Gafa incredibila! Premierul din Kosovo a confundat Craciunul cu Pastele si a trimis intregii lumi felicitari de… Paste

26 decembrie, 2011 - 11:50 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

Premierul din Kosovo, Hashim Thaci, a felicitat pana si Vaticanul in acest an, dar cu felicitari de Paste, nu cu felicitari de Craciun! Astfel de urari a trimis tuturor crestinilor din lume. Iata ce a scris primul ministru intr-un comunicat de presa!

„Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale lumii catolice. Ii felicit cu ocazia acestei sarbatori pe toti crestinii, mai ales pe membrii comunitatii internationale care se afla in Kosovo”, se spune in comunicatul transmis astazi de biroul de presa al premierului Thaci.

In numele guvernului de la Pristina, Thaci le-a urat cetatenilor ca „sarbatorile de Pasti sa le aduca mai multa caldura, fericire, sperante si succes, armonie si pace”.

Potrivit Itar-Tass, eroarea este una explicabila: majoritatea albanezilor kosovari sunt musulmani si nu se descurca foarte bine in sarbatorile crestine. In pofida acestui lucru, Craciunul catolic si cel ortodox de rit nou este in Kosovo zi libera. Pastele catolic va fi marcat in 2012 pe 8 aprilie, iar cel ortodox pe 15 aprilie.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor