Noutati :

Gabriela Firea pleaca de la Intact dupa 12 ani. Vedeta Tv spune ca ultima oferta primita de la Antena a fost una inadecvata

12 septembrie, 2012 - 08:37 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Gabriela Firea sustine ca despartirea de trustul Intact nu are legatura cu informatiile aparute in ultimul timp, conform carora ar fi primit o oferta de a conduce TVR 1.

Anuntul privind plecarea Gabrielei Firea din trustul Intact a fost făcut de sotul vedetei, Florentin Pandele, pe contul sau de Facebook. Acesta a scris despre aniversarea a doi ani de la cununia sa cu Gabriela si indirect a facut referire la plecarea sotiei sale de la trustul care i-a fost” nu doar un loc de munca, ci si casa si familie”. Pandele a precizat că regreta ca din cauza perceptiei unora despre el, sotia lui „a pierdut ceva atat de pretios pentru ea”.

Doi ani de fericire incununaţi cu bucuria imensă de a avea impreună un prunc sanatos si voinic. Aici, in fotografie (fotografia atasata postarii de pe Facebook, n.r.), Albinutza semna vesela in Registrul de cununii. Nu stia, pe atunci, ca prin acea semnatura spunea nu doar «bun venit» noii vieti alaturi de mine, ci şi «adio» carierei sale frumoase in trustul Intact, care i-a fost, timp de 12 ani, nu doar un loc de munca, ci si casa, si familie. Dar oamenii au uneori reactii imprevizibile si sanctioneaza nedrept, in funcţie de anumite pareri de moment, care nu au legătura cu adevaratele valori umane”, a scris Florentin Pandele pe contul sau de Facebook.
Contactată de Mediafax, Gabriela Firea a confirmat faptul că paraseste trustul Intact.

Evolutia mea profesionala din ultimii doi ani e publica si accesibila oricarei persoane interesate. Dacă in septembrie 2010, eram asociat si director general la doua dintre companiile de media ale grupului si realizam un talk-show zilnic in prime-time la Antena 3, acum, in septembrie 2012, sunt doar realizatoarea cu contract expirat a unui show de divertisment la Antena 1, care nu se mai regaseste in grila de toamna„, a declarat Gabriela Firea.
Intrebata daca decizia sa de a parasi trustul Intact are vreo legatura cu informatiile publicate in ultima vreme in presa, potrivit carora ar fi primit o oferta de a conduce TVR 1, Gabriela Firea a spus ca a discutat cu conducerea Intact Media Group, inainte de a negocia cu alte trusturi sau de a participa la concursuri pentru un anumit post.

„Este adevarat, inainte de a lua in considerare o eventuala participare la un concurs la TVR, sau posibile negocieri cu un alt trust, am primit din partea conducerii Intact Media Group o oferta, pentru care am multumit, dar pe care am considerat-o inadecvata, in raport cu evoluţia carierei mele, pana acum si in viitor. Nu am hotarat, incă, daca voi prelua un nou proiect in mass-media, dar daca o voi face, indiferent care va fi acela, voi fi propriul răspunzător de destinul meu profesional si ma voi baza exclusiv pe puterile mele si pe experienta pe care am acumulat-o in 22 de ani de presa”, a explicat Gabriela Firea conform. www.realitatea.net.

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...