Gabriela Adamesteanu la „Cartea de Nisip”

Scriitoarea Gabriela Adamesteanu isi va lansa, marti, de la ora 18, la Libraria "Cartea de Nisip", cartea "Provizorat". Autoarea va sustine si o conferinta-intalnire cu studentii de la Facultatea de Litere, tot maine, de la ora 13.00,  in Amfiteatrul A12 din Universitatea de Vest. Gabriela Adamesteanu este o scriitoare, jurnalista si traducatoare. S-a nascut in anul 1942 la Targul Ocna, Bacau, fiind cunoscuta in cercul celor mai importanti scriitori din Romania. Romanele care au facut-o celebra, "Drumul egal al fiecarei zile",  "Dimineata pierduta",  i-au adus si importante premii nationale. Pe langa faptul ca este o romanciera de exceptie, este si un jurnalist de elita. Ea a fost redactor–şef la revista ”22” de la infintare pana in anul 2005. Toti cei interesati de eveniment, dar si sa cunoasca pe autoare sunt asteptati maine la  lansarea cartii "Provizorat". Larisa Rusu

Scriitoarea Gabriela Adamesteanu isi va lansa, marti, de la ora 18, la Libraria „Cartea de Nisip”, cartea „Provizorat”. Autoarea va sustine si o conferinta-intalnire cu studentii de la Facultatea de Litere, tot maine, de la ora 13.00,  in Amfiteatrul A12 din Universitatea de Vest.

Gabriela Adamesteanu este o scriitoare, jurnalista si traducatoare. S-a nascut in anul 1942 la Targul Ocna, Bacau, fiind cunoscuta in cercul celor mai importanti scriitori din Romania. Romanele care au facut-o celebra, „Drumul egal al fiecarei zile”,  „Dimineata pierduta”,  i-au adus si importante premii nationale. Pe langa faptul ca este o romanciera de exceptie, este si un jurnalist de elita. Ea a fost redactor–şef la revista ”22” de la infintare pana in anul 2005. Toti cei interesati de eveniment, dar si sa cunoasca pe autoare sunt asteptati maine la  lansarea cartii „Provizorat”.

Larisa Rusu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete