Noutati :

Furtuna a oprit votarea la o cateva sectii din Timisoara si din comuna Beba Veche

29 iulie, 2012 - 08:56 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ELECTORAL
0

UPDATE: Si alte sectii de votare din Timisoara se confrunta cu sistarea curentului electric din pricina furtunii. Este vorba de sectiile organizate in incinta Liceului Economic, precum si la cele din cadrul Scolii Generale nr. 4 din zona Dorobanti.

Video-ul nu poate fi incarcat.

___________________

TIMISOARA. Procesul electoral a fost tulburat de furtuna iscata in aceasta seara in partea vestica a judetului, dar si in sud-estul Timisoarei. Doua geamuri de la sala de sport a Liceului Electrotimis de pe strada Matei Millo nr.2A s-au spart si membrii sectiilor de votare  organizate in incinta au cerut ajutorul pompierilor de la ISU Banat. Acestia au intervenit si au spart si celelalte geamuri ale salii de sport pentru ca oamenii sa nu fie pusi in pericol.

Astfel, la sectiile de votare 152 – 155 a fost suspendat procesul electoral pentru 30 de minute, timp in care ISU a securizat zona, iar mesele comisiei si urnele au fost mutate mai departe de peretii cu geamuri.

La Beba Veche vijelia a rupt niste fire de curent care alimentau doua sectii de votare, asa ca presedintii au fost nevoit sa opreasca votul pana la remedierea situatiei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...