Furt spectaculos la Timisoara! Hoti fugind cu laptop-urile in dinti. VEZI VIDEO!

Dantura sanatoasa si picioare antrenate! Niste hoti din Timisoara, specialisti in furtul de laptopuri si plasme, au dovedit ca o lovitura buna merita tot efortul.  Au fost surprinsi de camerele de luat vederi ale unui magazin pe cand se chinuiau sa dispara cu cate doua calculatoare la subtiori si un laptop...in dinti.

Este vorba de 3 buni prieteni si recidivisti, in varsta de 22 de ani, care erau supravegheati de politisti de trei luni. Oamenii legii aveau banuiala ca acestia se afla in spatele mai multor spargeri date in locuinte si magazine din Timisoara de unde au disparut zeci de laptopuri, plasme si LCD-uri, in valoare de peste 100.000 de euro. Politistii i-au urmarit pas cu pas, dupa ce au vazut imaginile surprinse in timpul unei lovituri date la un magazin de aparatura din oras. Doi dintre hoti, imbracati cu hanorace, cu glugile bine indesate pe cap, pot fi observati cum sparg usa pravaliei, patrund in magazin si se indreapta spre rafturile cu laptopuri. In doar 5 secunde, insfaca fiecare cate un computer la subrat si cate unul in dinti si o zbughesc pe usa. Practic au prins in gura manerele de plastic de la cutiile aparatelor si le-au carat asa pana la masina oprita in fata magazinului, unde complicele ii astepta cu motorul pornit. In aceasta dimineata, politistii au facut perchezitii acasa la cei 3 unde au descoperit mai multe plasme si laptopuri. Anchetatorii au probe in cazul a 10 dintre lovituri, 7 din locuinte si 3 din magazine, dar ii banuiesc ca s-ar afla in spatele a nu mai putin de 26 de furturi. La cei 22 de ani pe care ii au, cei trei au trecut deja prin puscarie pentru droguri si talharii. Au stat dupa gratii intre 8 luni si 4 ani. Acum risca sa se intoarca in puscarie. Tatal unuia dintre ei sustine ca fiul sau este nevinovat si ca toate plasmele gasite de anchetatori in casa lui au fost cumparate, si nicidecum furate.

Dantura sanatoasa si picioare antrenate! Niste hoti din Timisoara, specialisti in furtul de laptopuri si plasme, au dovedit ca o lovitura buna merita tot efortul.  Au fost surprinsi de camerele de luat vederi ale unui magazin pe cand se chinuiau sa dispara cu cate doua calculatoare la subtiori si un laptop…in dinti.

Este vorba de 3 buni prieteni si recidivisti, in varsta de 22 de ani, care erau supravegheati de politisti de trei luni. Oamenii legii aveau banuiala ca acestia se afla in spatele mai multor spargeri date in locuinte si magazine din Timisoara de unde au disparut zeci de laptopuri, plasme si LCD-uri, in valoare de peste 100.000 de euro.

Politistii i-au urmarit pas cu pas, dupa ce au vazut imaginile surprinse in timpul unei lovituri date la un magazin de aparatura din oras. Doi dintre hoti, imbracati cu hanorace, cu glugile bine indesate pe cap, pot fi observati cum sparg usa pravaliei, patrund in magazin si se indreapta spre rafturile cu laptopuri. In doar 5 secunde, insfaca fiecare cate un computer la subrat si cate unul in dinti si o zbughesc pe usa. Practic au prins in gura manerele de plastic de la cutiile aparatelor si le-au carat asa pana la masina oprita in fata magazinului, unde complicele ii astepta cu motorul pornit.

In aceasta dimineata, politistii au facut perchezitii acasa la cei 3 unde au descoperit mai multe plasme si laptopuri. Anchetatorii au probe in cazul a 10 dintre lovituri, 7 din locuinte si 3 din magazine, dar ii banuiesc ca s-ar afla in spatele a nu mai putin de 26 de furturi.

La cei 22 de ani pe care ii au, cei trei au trecut deja prin puscarie pentru droguri si talharii. Au stat dupa gratii intre 8 luni si 4 ani.

Acum risca sa se intoarca in puscarie.

Tatal unuia dintre ei sustine ca fiul sau este nevinovat si ca toate plasmele gasite de anchetatori in casa lui au fost cumparate, si nicidecum furate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.