Furt dintr-un apartament virtual de pe Facebook, investigat de procurorii italieni

Procurorii italieni investigheaza, in adevaratul sens al cuvantului, o infractiune virtuala. Este vorba despre o casa care exista doar in popularul joc Pet Society de pe Facebook, si din care au fost furate un jacuzzi, o canapea si o masa de biliard Numele infractiunii este “intrare ilegala grava” in contul de email al unei persoane – o acuzatie pentru care se pot face pana la cinci ani de inchisoare, dupa codul penal italian, citat de AFP. "I don’t think it matters that the flat only exists in Facebook," she says. "It is real to me and I have suffered a real loss." “Nu cred ca are importanta ca apartamentul exista doar pe Facebook. Este real pentru mine si am suferit o adevarata pierdere. Ca sa-ti aranjezi casa trebuie sa vizitezi un magazin virtual cu mobila, haine si cadouri”, a declarat Paola Letizia, femeia de 44 de ani care a reclamat furtul.

Procurorii italieni investigheaza, in adevaratul sens al cuvantului, o infractiune virtuala. Este vorba despre o casa care exista doar in popularul joc Pet Society de pe Facebook, si din care au fost furate un jacuzzi, o canapea si o masa de biliard

Numele infractiunii este “intrare ilegala grava” in contul de email al unei persoane – o acuzatie pentru care se pot face pana la cinci ani de inchisoare, dupa codul penal italian, citat de AFP.

„I don’t think it matters that the flat only exists in Facebook,” she says. „It is real to me and I have suffered a real loss.”

“Nu cred ca are importanta ca apartamentul exista doar pe Facebook. Este real pentru mine si am suferit o adevarata pierdere. Ca sa-ti aranjezi casa trebuie sa vizitezi un magazin virtual cu mobila, haine si cadouri”, a declarat Paola Letizia, femeia de 44 de ani care a reclamat furtul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

Etichete