Noutati :

Furnizorii de servicii medicale, asteptati sa semneze contractele cu CJAS Timis pentru acest an

3 iunie, 2014 - 01:40 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Furnizorii de servicii medicale, medicamente ori dispozitive medicale sunt asteptati la sediul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis sa semneze contractele pentru acest an.

Depunerea dosarelor cu documentele necesare si semnarea contractelor se poate face pana in data de 10 iunie 2014. Exceptie face asistenta medicala stomatologica, pentru care actele se pot depune pana in 13 iunie 2014.

Atentie, insa, in cazul in care furnizorii vor depune documentele necesare incheierii contractelor dupa data de 10, respectiv, 13 iunie 2014, acestia nu vor mai  intra in relatie contractuala cu Casa Judeteană de Asigurari de Sanatate Timis, pana la urmatorul termen de contractare.

Informatii detaliate privind incheierea contractelor, precum si documentele necesare, grupate pe tipuri de asistenta medicala, se gasesc afisate pe site-ul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis: www.cjastm.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...