Fundita facuta din trupuri umane de Ziua Mondiala impotriva HIV/SIDA

Peste 50 de tineri s-au adunat astazi in centrul Timisoarei, si-au strins mainile si au format o fundita. Au incercat astfel sa atraga atentia asupra  cumplitei maladii care secera an de an tot mai multe vieti.

An de an, la 1 decembrie, mii de comunitati din intreaga lume se reunesc in semn de solidaritate cu persoanele infectate si afectate de HIV/SIDA. In Timisoara, Grupul de Coordonare Locala deruleaza campania „Opreste SIDA, Iubeste viata!”

Evenimentul, care a devenit deja traditie in Timisoara, isi propune o serie de actiuni prin care sa sensibilizeze si sa informeze comunitatea timisoreana cu privire la problematica HIV/SIDA.

Organizatorii campaniei – Asociatia ACCEPT, Asociatia Familiilor Anti – HIV “Speranta in Viitor”, Asociatia Romana Anti SIDA- Filiala Timisoara (ARAS), Directia de Sanatate Publica Timis, Societatea pentru Copii si Parinti – SCOP, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Louis Turcanu” Timisoara,
Societatea Studentilor in Medicina din Timisoara, PSI Romania –  invita membrii comunitatii sa-si manifeste solidaritatea fata de persoanele infectate si afectate de HIV/SIDA prin purtarea funditei rosii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

Etichete