Noutati :

Functionarii de la Finantele Publice din patru judete, vizati de disponibilizari, au dat examen pentru un post

23 august, 2013 - 06:59 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: SOCIAL
0

Examenul consta in doua probe: una scrisa si un interviu. Proba scrisa a fost sustinuta de finantisti in 6 amfiteatre a Universitatii de Vest din Timisoara. Universitatea a fost aleasa datorita conditiilor de examen si garantiei corectitudinii desfasurarii acestuia.

“Universitatea de Vest din Timisoara erste o Universitate si o institutie deschisa, care promoveaza competitia, concurenta, etica si valorile morale. Cred ca in aceasta perioada de mult mediatizata restructurare a institutiilor financiare , oamenii de la finante care vor activa in Regiunea vest au nevoie de o imagine de corectitudine, de echidistanta, de concursuri corecte – cum dealtfel este nevoie in toata tara. Noi ne bucuram ca au ales Universitatea de Vest din Timisoara ca spatiu de desfasurare a acestor concursuri pentru ca, pana la urma, oferim un cadru potrivit de desfasurare a unor astfel de concursuri” a declarat Marilen Pirtea, rectorul Universitatii de Vest din Timisoara.

Pentru proba scrisa a examenului au fost puse la dispozitia candidatilor sase amfiteatre spatioase, iar rectorul Universitatii de vest spune ca exista toata dotarea necesara desfasurarii in bune conditii a celor doua probe ale examenului.

“Daca este nevoie de aparatura legata de video proiectie, de alte smart board-uri, sau alta tehnica de care ar putea avea nevoie pentru desfasurarea examenului dispunem de toata logistica necesara” a mai adaugat rectorul Universitatii de Vest

Proba scrisa a examenului a decurs fara incidente.

Functionarii care au venit la examen sunt  din judetele Arad, Timis, Caras Severin si Hunedoara. Examenul este sustinut insa doar de cei care au optat pentru un post pentru care candideaza mai multe persoane.

“Sa spunem ca a fost ca un fel de test de cultura generala pentru cei care au lucrat in sistem. La mine beleaua a fost ca am lucrat ceva si acum am dat examen pentru un post care presupune altceva. In plus sunt si destul de in varsta ca sa mai tin de examene” a explicat unul dintre candidati.

“Au fost subiecte de dificultate medie. Nu vreau sa zic hop pana nu vad rezultatele, dar cred ca de proba asta scrisa trec fara probleme. Sa vedem cum va fi la interviu” a spus si una dintre doamnele venite sa sutina examenul.

Rezultatele probei scrise vor fi cunoscute in cursul zilei de vineri, iar interviul va fi sustinut marti.

Examene similare sustin toti functionarii de la finante, din intreaga tara, care sunt in pericol sa fie disponibilizati din cauza reorganizarilor impuse de regionalizare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...