Noutati :

”Fuga la stafeta!”, competitie studenteasca organizata in premiera in Romania, are loc la Timisoara in 29 octombrie!

8 octombrie, 2012 - 04:27 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Studentii au sansa sa dovedeasca faptul ca sunt cei mai buni! Competitia nationala universitara se va desfasura in 6 regiuni istorice ale Romaniei. 2.5 kilometri este distanta ce trebuie parcursa de studentii din cele 6 centre universitare.

Competitia se va desfasura in 6 regiuni istorice ale Romaniei, fiecare regiune predand stafeta urmatoarei. Startul competitiei se va da la Galati pe 22 octombrie si va continua la Constanta 24 octombrie, Targu Jiu 26 octombrie, Timisoara 29 octombrie, Cluj Napoca 31 octombrie si va culmina la Bucuresti pe data de 2 noiembrie.

Acest eveniment are loc in premiera in Romania, conceptul competitiei atingand mai multe categorii de public. Principalul scop al evenimentului este acela de a oferi o alternativa studentilor si tinerilor din Romania pentru practicarea  sportului. Studenti din mai multe centre universitare vor alerga pe o distanta de 2,5 km, isi vor reprezenta universitatea, orasul si regiunea. Cea mai lunga stafeta din tara se preda virtual intre Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Galati, Targu Jiu si Bucuresti. Toti studentii din Cluj sunt invitati sa-si sustina universitatea si intreaga zona a Ardealului  in lupta dintre regiuni!

In 29 octombrie, la ora 15:00, studentii alergatori se intalnesc la start in Complexul Studentesc, pentru a fugi pentru ca universitatea si regiunea Banatului sa castige. La final, cei mai buni vor fi premiati. Timpul liber se impleteste cu sportul, sanatatea si voia buna intr-un spectacol  studentesc national oferit de Student Sport.

”Fuga la stafeta!”, desi este special conceput pentru studenti, nu se adreseaza doar acestora. in fiecare oras vor fi amenajate standuri de expozitie sau de recreatie pentru sustinatori, vizitatori sau curiosi adresate deoptriva studentiilor si viitorilor studenti. Muzica de fundal, expozitiile de arta si momentele artistice vor contura Social Space-ul ce se doreste a fi locul de incurajare a studentilor in sustinerea acestora pentru universitatea, orasul si regiunea din care fac parte.

In timp ce celelalte regiuni fug la stafeta, organizatorii ti-au pregatit un targ cultural in Complex. De la ora 12, organizatiile studentesti, studentii talentati, librariile si voluntarii vor asigura momente artistice si vor umple standurile cu obiecte facute cu multa pasiune si munca. Ramai la activitati si simte-te bine alaturi de studentii timisoreni.

Pentru inscrieri la competitie, invitam studentii sa intre pe adresa de site:  www.studentsport.ro/fugalastafeta/inscriere/.

”Fuga la stafeta!”  este un eveniment organizat de Asociatia Student Sport Romania, sub egida Federatiei Romane de Atletism, sustinut de Federatia Sportului scolar si Universitar si Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret si este cuprins in calendarul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...