Frumusetile Timisului, excursii, cazare, masa, sport si aventura. Toate intr-un super ghid turistic ce poate fi accesat direct de pe telefon

TIMISOARA. Timisul este primul judet din vestul Romaniei care implementeaza o strategie digitala de promovare a turismului in regiune. Povestea celor mai frumoase obiceiuri, atractii sau locuri din Timis, unele necunoscute chiar si banatenilor, vor fi disponibile in spatiul online printr-o aplicatie mobila si un website, menite sa acopere cele doua tipuri de canale, web&mobile. Usor de accesat si la indemana, pe placul turistilor dornici sa descopere.

CITESTE SI: Centura Mica ce ocoleste Timisoara, tot mai lunga. Noi segmente de drum preluate de CJT si programate pentru asfaltare 

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in Timis isi propune cu ajutorul aplicatiei mobile si a site-ului atragerea de turisti romani si straini si ghidarea lor catre locatii, servicii si experiente potrivite gustului lor.

Disponibil in engleza si romana, Ghidul Turistic Digital al Timisului – Discover Timis – este un proiect complex al carui impact se va vedea in timp si va fi dat de calitatea informatiilor ce vor fi create si actualizate de diversi contribuitori ce vin din partea APDT, a Centrelor de Informare Turistica si din partea serviciilor care se adreseaza turistilor cu oferte de cazare & masa, tururi, sport&aventura si multe altele.

Turistii asteptati inainte si dupa anul Capitalei Culturale, ca un efect asteptat al unui asemenea proiect, impunea disponibiltatea unui ghid turistic digital.

Toata suita de aplicatii mobile si web care fac parte din acest proiect se bazeaza pe o platforma specializata de promovare si informare turistica.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. jean valjean spune:

    Va rugam sa nu uitati sa includeti si circuitul haldelor de gunoaie , aflate peste tot in oras.sa le includeti pe cele mai vechi, mai pline de istorie, mai neridicate de RETIM!