Franciza, oportunitate de afacere profitabila – workshop organizat de CCIAT

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in parteneriat cu compania VIA RUMANIA, organizeaza in data de 2 iulie 2015, intre orele 1000 – 1400, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piata Victoriei nr.3 (etaj I), workshop-ul cu tema:

Franciza: o afacere profitabila

Franciza este o oportunitate de afacere in care proprietarul unei marci (francizorul) pune la dispozitia celui interesat de preluarea afacerii (francizatul) brandul si toate cunostintele necesare desfasurarii afacerii, pentru un anumit pret.
Nivelul de dezvoltare a francizelor in Romania se afla cu mult sub media europeana, motiv pentru care constituie un mare potential pentru investitorii romani.

In cadrul workshop-ului vor fi abordate urmatoarele subiecte:

Ce este franciza si de ce sistemele de franciza functioneaza?
Ce luam in considerare cand vrem sa  alegem o franciza?
Know-how-ul unei francize;
Contractul de franciza. Pasi de urmat dupa semnarea contractului de franciza;
Cum pot sa-mi francizez afacerea?
Francizele spaniole pe piata din Romania;
Prezentarea unor francize spaniole de succes.

Dl. Jose Miguel VINALS – consultant VIA RUMANIA si av. Adriana ZINCA vor aborda tematica francizelor in lumina subiectelor mentionate si vor oferi perspective reale despre oportunitati de investitii in domeniul francizelor.

VIA RUMANIA este partener oficial al Asociatiei Spaniole a francizorilor pentru promovarea francizelor spaniole in Romania (vezi www.francizespaniole.ro).

Evenimentul se adreseaza persoanelor ce doresc sa intre in lumea francizelor, mediului de afaceri,  antreprenorilor, managerilor din companii  autohtone si multinationale, precum si celor care doresc sa obtina mai multe informatii despre francize si care au in vizor deschiderea unei afaceri  in franciza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. oare francizorii „incheie afacerea” mana cu stanga ?