Noutati :

Frana la sponsorizari de la societatile din subordinea Primariei Timisoara! S-a gasit cea mai simpla solutie

10 decembrie, 2015 - 12:07 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Dupa ce Politia a demarat o ancheta in privinta sponsorizarilor facute de RATT catre biserici si asociatii, in conditiile in care Regia de Transport a Timisoarei nu sta deloc pe roze cu banii, depinzand de subventii de la bugetul orasului, PSD vrea sa opreasca orice actiuni de acest fel.

CITESTE SI: Falimentara RATT arunca cu banii pe sponsorizari la parohii si asociatii, chiar si din Cluj! Ancheta a politiei la regia de transport din Timisoara!

Consilierul local Alfred Simonis crede ca cea mai buna varianta este aceea ca la bugetul de sponsorizari de la societatile din subordinea Primariei Timisoara, in bugete, sa fie prevazuti zero lei la capitolul sponsorizari.

Voi propune in numele grupului, cand se vor aproba bugetele, ca toate regiile, societatile comerciale din subordinea Consiliului Local, zero lei buget pentru sponsorizari, indiferent de specificul societatii. Mi se pare grav ca o regie ca RATT, care are nevoie de subventii de la bugetul local pentru a exista, poate sa isi permita sa sponsorizeze„, a declarat Alfred Simonis.

Va reamintim, la plenul Consiliului Local Timisoara din 8 decembrie a fost dezvaluita sosirea, pe adresa primariei, a unei adrese din partea Politiei Timis prin care, in cadrul unei anchete, se solicitau documente legate de sponsorizari de aproape 100.000 de lei facute de RATT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. De aceasta data ,susțin propunerea consilierului PSD.Sponzorizarile sa se facă de la nivelul Primăriei respectiv Consiliului Local.
    Societățile din subordinea Primăriei ar trebui sa se autofinanțeze eventual lucrările de investiții sa fie asigurate de la nivelul bu-
    gestului Consilului Local.