Noutati :

FOTOREPORTAJ! Timisoara frumoasa toamna! Spectacolul naturii in nuante de rosu, ruginiu si galben este fascinant!

20 noiembrie, 2013 - 09:37 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
4

TIMISOARA. Toamna inseamna pentru fiecare varsta altceva. Copiii descopera splendoarea culorilor, indragostitii se cufunda intr-un basm presarat cu soapte tandre de iubire, iar bunicii gasesc un prilej de relaxare. Parcurile Timisoarei isi spun cea mai frumoasa poveste toamna!


Noiembrie 2013 ne ofera in dar un spectacol superb in parcurile Timisoarei care s-au umplut, ca intr-o poveste, de culori si combinatii ce-ti taie respiratia. De la galben la rosu, de la ruginiu la verde tot mai palid, toate scaldate intr-o lumina calduta de soare prietenos ce inca zaboveste spre bucuria tuturor. Timisoara ne invita la un spectacol incredibil!

Copiii sunt fascinati de frunzele cazute din copaci sau de fructele arborilor ornamentali imprastiate pe pamantul reavan. Strans imbratisati ori furand priviri sfioase, indragostitii admira crengile plecate ce se oglindesc in Bega, iar seniorii isi deschid sufletele in fata unuia dintre cele mai frumoase anotimpuri in Timisoara.

Vezi mai jos un fotoreportaj din parcurile Timisoarei in aceasta minunata toamna, semnat de colegul nostru Virgil Simonescu!

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Frumos!!!!!….multumiri pentru poze.

  2. Admirati copacii cat mai puteti, pana nu-i taie Primaria, la ordinele umflatului si prostanacului de Robu.

  3. Pe Robul nu-l misca,taie tot sa faca parcari,

  4. Aveti dreptate;generatiile viitoare vor admira natura Timisoarei din poze.