Noutati :

FOTO! Studentii din Timisoara au lansat 100 de lampioane in vazduh, in Piata Unirii

4 octombrie, 2012 - 11:08 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. 100 de lampioane au fost eliberate spre cer joi seara, in Piata Unirii din Timisoara. Sute de tineri au asistat la evenimentul organizat de AIESEC Timisoara, cu scopul de a informa studentii despre campania de recrutare a noilor membri.

Studentii AIESEC Timisoara s-au adunat in Piata Unirii, iar tinerii care au trecut pe acolo au putut sa lanseze si ei lampione, dar si sa afle oportunitatile celor care fac parte din aceasta organizatie.

“Evenimentul face parte din cadrul recrutarii de toamna AIESEC Timisoara. Am optat pentru aceasta modalitate, deoarece dorim sa sarbatorim oportunitatile oferite de AIESEC de-a lungul anilor”, ne-a spus Bianca Paul, organizatoarea evenimentului.

In Piata Unirii s-au adunat sute de tineri. Toti cei care vor sa devina membrii AIESEC Timisoara se pot inscrie pe site-ul www.aiesectm.ro pana in data de 12 octombrie.

Saptamana viitoare, miercuri si joi, la Universitatea de Vest din Timisoara vor avea loc si alte evenimente pentru a-i informa pe tineri despre beneficiile membrilor AIESEC Timisoara.

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...