Noutati :

FOTO! RCM, la doar un pas de victorie la Baia Mare! Campionii au condus pe terenul vicecampioanei pana in ultimele minute

24 mai, 2014 - 03:14 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0
Duelul dintre RCM Timisoara si Stiinta Baia Mare a bifat sambata un nou episod, unul care ar fi putut ramane drept de referinta, avand in vedere ca renumita invincibiliate pe teren propriu a maramuresenilor de peste 6 ani a fost la doar un pas de a fi oprita.
Campionii au mers pe terenul ‘zimbrilor’ decisi sa-si ia revansa dupa infrangerea din tur si au demonstrat ca o pot face, desi au fost obligati in final sa plece cu un nou egal de pe terenul Lascar Ghinet.
Timisoara a dominat debutul partidei de sambata, Fercu deschizand  scorul  inca din minutul 3 dintr-o lovitura de pedeapsa, pentru ca peste 13 minute, tot el sa duca scorul la 0-6 dintr-o alta penalitate.
Gazdele au reusit sa intre in joc printr-o incercare a lui Dico, transformata de Luke Samoa(7-6), insa Baia Mare a ramas la timona pentru putin timp, pentru ca timisorenii si-au trecut in cont si ei un eseu.  Capatana a reusit sa culce balonul in terenul de tinta advers, dupa un mol de margine, iar Fercu a transformat, ducand scorul la  13-7 pentru RCM.
Samoa a incercat sa reduca din diferenta inainte de pauza probandu-si tirul cu o lovitura de pedeapsa de la mare distanta, insa fara succes, astfel ca galben-albastrii au plecat in avantaj la vestiare.
Ambele echipe au incheiat prima parte a jocului cu un om mai putin, Drenceanu si Dico fiind eliminati, iar pe debutul reprizei secunde, Timisoara a fost nevoita sa evolueze in 13 jucatori pentru operioada, dupa ce si Tarus a fost trimis pe margine pentru zece minute.
Gazdele au reusit sa egaleze dupa doua ‘penalitati’ transformate de Samoa, iar campionii l-au pierdut si pe Fercu care a parasit terenul accidentat, fiind inlocuit cu Conache.
Cu toate acestea Timisoara nu s-a lasat si a fortat victoria, iar esul bifat de Rus in minutul 62 si transformat de Conache(13-20), le-a dat incredere suporterilor timisoreni, care au facut deplasarea alaturi de echipa la Baia Mare, sa spere ca vor asista la o victorie foarte importanta pentru RCM.
Gazdele au refuzat insa sa accepte acest lucru si s-au aruncat cu toate fortele in terenul campionilor in ultimele minute. Au mai multe lovituri de pedeapsa consecutive si in final un eseu de penalizare, care a fost transformat pentru Baia Mare de acelasi Samoa, iar egalitatea a fost restabilita(20-20).
Spiritele s-au incins in final, Rus fiind si el eliminat, insa rezultatul nu a mai putut fi schimbat.
Campionii au fost nevoiti sa se multumeasca din nou cu un egal pe terenul din Baia Mare, la fel ca si in sezonul trecut.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor