Noutati :

FOTO! Primaria Timisoara a premiat performanta. Cei mai buni elevi si studenti au fost recompensati!

9 decembrie, 2014 - 01:56 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. A devenit deja o traditie ca Primaria Timisoara sa ii premieze, la final de an, pe cei mai silitori elevi si studenti care invata in oras. De asemenea, tinerii cercetatori au fost recompensati de reprezentantii municipalitatii.

Gala Excelentei a avut loc la Filarmonica Banatul din Timisoara . Elevii claselor a V – XII care au obtinut media generala 10 in anul scolar 2013-2014 au primit diplome de merit. La fel s-a intamplat si in cazul elevilor olimpici laureati la nivel international si profesorilor lor coordonatori.

Gala Premiilor de Excelenta este un eveniment anual dedicat timisorenilor care au obtinut rezultate deosebite in domeniile lor de activitate, este o actiune organizata de Primaria Timisoara si finantata de Consiliul Local Timisoara.

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Elevii claselor a V-a NU au putut avea media 10 in anul scolar precedent. Pur si simplu pentru ca nu au existat note in clasa a IV-a…