Opinia Timisoarei

FOTO! Otelul – Benfica 0-1! Campioana Romaniei n-a miscat in fata portughezilor!

Otelul Galati a pierdut din nou la limita meciul al doilea din Champions League, fiind invinsa de Benfica Lisabona pe National Arena cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat in prima repriza de Bruno Cesar, Otelul avand o uriasa sansa dubla de egalare in prelungiri, cand Frunza si Perendija au ratat incredibil.

Asezarea 4-3-2-1 a lui Dorinel Munteanu, cu Marius Pena varf de Lance a fost de fapt o asezare 4-5-1 cu Pena in afara careului si restul otelarilor in propria suprafata de pedeapsa, unde au incercat minute in sir sa blocheze avalansa de atacuri ale lusitanilor.

Statistica spune totul

Otelul a trimis pe durata meciului 209 de pase, in timp ce Benfica a reusit 522. Mai mult decat dublu, ceea ce arata ca portughezii au fost cei care au tinut mingea si au construit, in timp ce elevii lui Dorinel Munteanu mai mult s-au uitat ce fac ceilalti si au alergat dupa minge.

Chiar daca Otelul putea egala in ultimele minute de joc, partida a fost una in care Benfica a dominat fara sa forteze, reusind si primul gol din istoria noului Stadion National.

Exit mobile version