Noutati :

FOTO! Ore paralizate la Grup Scolar de Posta si Telecomunicatii din Timisoara! Elevii au protestat pe holuri. Directoarea si-a dat demisia!

23 februarie, 2012 - 01:34 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
7

TIMISOARA. Elevii de la Grupul Scolar de Posta si Telecomunicatii nu vor nici in ruptul capului sa se mute din cladire! Ei nu sunt de acord cu comasarea cu Colegiul „D. Leonida” (fostul CFR) si au refuzat sa intre la ore! Directoarea Lacramioara Huzoiu a demisionat!

„Demisia, Demisia!”, „Comasarea voastră, nu-i problema noastră!” sau „Nu vrem comasare!” au fost cateva din nemultumirile strigate in gura mare de liceeni. Ei nu au intrat la ore si au strigat pe coridoare si scari impotriva conducerii scolii, care este procomasare! „Vor sa comaseze liceul cu CFR. Am venit cu solutii, dar nu ne-au luat in seama. Acuma am iesit sa protestam. Se stie ca directoarea noastra si directorul de la CFR sunt sot-sotie. Vreau sa mentionez ca profesorii nu stiau de acest protest, ei nu au nicio legatura cu ce facem noi aici”, ne-a spus Daniel, unul dintre elevii iesiti in holul institutiei.

De partea cealalta, directoarea Grupului Scolar, Lacramioara Huzoiu, a precizat faptul ca ea se afla in postuara de director demisionar, intrucat si-a inaintat demisia la ISJ in urma cu aproape o luna de zile. „Am demisionat pentru ca viziunea mea este diferita de cea a colegilor, a elevilor si a parintilor, nu din cauza protestelor”, ne-a spus aceasta.

Ea a adaugat faptul ca nu s-a mai intalnit cu asemenea situatii si ca nu stie ce masuri ar trebui luate. „Regulamentul scolar spune, la articolul 112, litera d, ca este interzis elevilor sa organizeze proteste spontane care pun influenteaza in vreun fel desfasurarea cursurilor. Am anuntat inspectorul scolar de sector, responsabil si de unitatea noastra de invatamant. Mai departe, o sa vedem ce o sa facem”, a continuat directoarea.

Protestul spontan este un preambul al dezbaterii publice care va avea loc la Primaria Timisoara astazi, unde este discutata problema comasarilor din oras.

Elevii si o mare parte a cadrelor didactice din cadrul Grupului Scolar de Posta si Telecomunicatii sunt nemultumiti de comasarea cu Colegiul Tehnic „D. Leonida”, fostul CFR, iar dezbaterea publica este un prilej pentru ei sa se faca auziti in fata autoritatilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 7comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. ce chestie ! ”elevii au protestat” s-a intors lumea cu josul in sus! de cand niste liceeni protesteaza ? unica lor preocupare ar trebui sa fie pregatirea .daca intrebi elevii chestii elementare din orice domeniu 95%dintre ei habar nu au !

    • Care Eminescu? Aaaa… ala de pe bancnota. Cultura, ecuatii, formule, ioc. Ca de/aia au rezultatele pe care le au la examene. Nu uniforme, nu respect, nu cunoastere. Doar internet, tigara, injuraturi, proteste. Poate vor protesta si impotriva examenelor. Mai stii?

    • Daca esti tocilar , ia mai dute tu dracu! Ce comentezi aici , citeste tu acolo , si lasa-ne pe noi sa protestam! Tocilarul dracu!

  2. De data asta nu s-a mai strigat „Demisia”. Ne-am urmarit doar scopul: nu vrem sa fim comasati.

  3. Am vazut ceva video in care strigau „Cinste lor” elevilor. Cinste pentru ce? Ca au medii de intrare de 6 si 7. Cinste ca is cat de cat destepti intre ultimii prosti ai Timisoarei? Da ba, cinste voua! Mereti la CFR ca si-asa de scoala nu va tineti. Ca daca va tineati nu ajungeati la Posta 🙂

  4. Posta e un liceu bun. Nu stiu de unde stii tu ca se intra cu 6-7. Nu stiu cu ce drept zici tu ca suntem prosti. Pentru ca vorbesti fara sa stii imi arati ca tu esti un PROST cum nu gasesti in toate liceele Timisoarei. Du-te tu si fa scoala la mama naibii.Ratatule.

  5. Felicitari elevilor, nu este posibil sa iti bati joc de sistemul de invatamant cu astfel de comasari….asta e sistem bolsevic…chiar numai sunt diferente intre valori…CFR e un liceu slab cotat, cu parere de rau, dar asa este, nu poti sa impui unor elevi de clasa superioara (media la capacitate, etc) sa devina brusc colegi cu altii care abea au proovat gimnaziul……acus auzim ca CNB se uneste cu AUTO ???????