Noutati :

FOTO! Muncitorii de la Eon Gaz au blocat o strada in Mehala! VEZI cum sunt astupate craterele sapate de Dorel de la firma de gaz pe strazile din Timisoara!

26 martie, 2012 - 11:11 AM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Dorel de la gaz loveste din nou! Este vorba de o echipa de muncitori de la firma de gaz EON care a blocat o strada din Timisoara pentru a verifica daca in zona exista sau nu scurgeri de gaze. Muncitorii au gasit aproape la fiecare casa scurgeri de gaze, asa ca s-au pus si au spart asfaltul pentru a repara problemele. Locuitorii din zona au ramas stupefiati cand au vazut asfaltul spart. Uimirea a fost insa si mai mare cand si-au dat seama ca gropile din asfalt sunt astupate romaneste, ramand dupa ce muncitorii astupa groapa un veritabil morman de moloz, care este greu de trecut cu o masina normala. „Uitati-va si dumneavoastra cum au spart asfaltul si cum arata acuma dupa ce l-au carpit. Asa o sa ramane, o sa trebuiasca noi sa il refacem, pentru ca la fel s-a intamplat pe fiecare strada din zona„, spune unul dintre locuitorii strazii.

Un alt locuitor din zona Mehala spune ca masinile parcate in locurile in care muncitorii de la EON Gaz au inceput sa sparga au fost pur si simplu impins pentru a se face loc utilajelor lor. „De exemplu eu am un microbuz la care nu am cheile, care e parcat pe strada. Muncitorii au venit sa sparga asfaltu, nu aveau loc de masina mea, si au inceput sa o impinga. Le-am zis ca data viitoare sa anunte cand mai fac lucrari ca sa fim si noi pregatiti. Or sa termine lucrarile, in sensul prost al lucrurilor. Daca mergeti pe strazile paralale or sa vedeti numai carpeli din astea de-ale lor, peste tot e la fel„, ne-a declarat Victor Boza, un alt locuitor de pe strada Calarasi.

„Siguranta cetatenilor obtinuta in urma efectuarii acestor interventii este prioritara”

Reprezentantii firmei EON Gaz spun ca prioritara este siguranta cetatenilor si nu aspectul canalelor sapate pe strada. „Dupa finalizarea acestor lucrari compania noastra urmeaza sa notifice firma specializata responsabila pentru refacerea carosabilului, pentru ca aceasta operatiune sa se realizeze cat mai repede posibil.
Precizam faptul ca E.ON Gaz Distributie nu este abilitata sa efectueze lucrari de asfaltare, aceste lucrari fiind realizate cu firme specializate in acest domeniu, agreate de catre autoritatile locale. Suntem constienti ca interventiile pentru remedierea avariilor la reteaua de distributie a gazelor naturale creeaza uneori disconfort si intelegem nemultumirile legate de acest aspect, dar siguranta cetatenilor obtinuta in urma efectuarii acestor interventii este prioritara„, declara Florentina Maghiar, specialist comunicare externa, EON Gaz.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...