Noutati :

FOTO! Mercedes cuprins de flacari la Timisoara, pe Calea Lipovei! Limuzina a luat foc in mers

13 iunie, 2014 - 01:26 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
2

TIMISOARA. O bijuterie ce valoreaza cateva zeci de mii de euro a fost partial distrusa intr-un incendiu la Timisoara! Este vorba de o limuzina Mercedes care a luat foc in mers, in Calea Lipovei.

Cei doi barbati aflati in autoturism au simtit la un moment dat miros de fum. Au tras masina pe dreapta, chiar in coltul intersectiei dintre strazile Sever Bocu si Linistei. Cand au coborit, s-au ingrozit. De sub Mercedes ieseau flacari.

Cei doi au incercat sa opreasca valvataia cu un extinctor. In ajutor le-au sarit si alti soferi aflati in trafic. Chemati la numarul de urgenta 112, pompierii au sosit in mare graba la locul incendiului si au reusit in cele din urma sa stinga flacarile.
Cauza incendiului ar putea fi un scurtcircuit la instalatia electrica a masinii.

Paguba este una insemnata, iar proprietarul se pare ca nu are asigurare Casco.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. sa ai o masina in bani astia si sa nu ai casco spune multe despre tine….ori ai bani de te enervezi si reparatia nu e o problema…ori esti un sarac cu aere de mare smecher…nu ma pronunt mai departe

  2. pai de Dacia nu e buna pentru romani,pe neamt, italian francez, spaniol, englez nu il doare fundul….romanul e nascut numai in limuzine si-l doare burta in Dacia… ia mercedes…