Noutati :

FOTO! Impreuna Rezistam! Sute de tineri la concertul pentru victimele Colectiv, la Timisoara! 16 trupe pe scena din Parcul Rozelor

14 noiembrie, 2015 - 07:54 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. La doua saptamani de la tragedie, sperantele pentru ranitii din Colectiv se strang in jurul muzicii

Muzica rock a rasunat in Parcul Rozelor din Timisoara, intr-un concert eveniment care a adunat laolalta 16 trupe. Formatiile au raspuns la apelul facut de muzicieni in toata tara, iar aproximativ 300 de timisoreni au venit sa se bucure de concerte si sa doneze bani pentru cei care acum sufera pe un pat de spital doar pentru ca iubesc muzica si au fost acum doua saptamani in vinerea blestemata in clubul Colectiv.

Sub sloganul ImpreunaRezistam concerte umanitare au avut loc simultan in mai multe orase din tara. Pe langa Timisoara, s-a cantat in Cluj, Bucuresti, Constanta, Sibiu, Brasov, Iasi si Satu Mare.

In Timisoara, comunitatea locala si-a unit fortele si a reusit sa adune un numar impresionant de artisti pe scena.

Incepand cu ora 16.00, iubitorii de rock din Timisoara au inceput sa se stranga in Parcul Rozelor pentru a-i asculta pe cei de la ALL Friends Bans, Virgula, Posta Mare, The different Class, Rockabil, Sonativ, Grave for Sale, Brum, Overtone, The Faceplant, Sanctuar, Pandora, Burning Table, Methadone Skies, Negura Bunget si Implant Pentru Refuz.

Banii obtinuti din vanzarea biletelor de intrare la concert, in valoare de 30 de lei, vor fi donati pentru ajutorarea victimelor din Colectiv. Mai mult, in Parcul Rozelor au fost aduse si urne speciale pentru cei care doresc sa faca donatii suplimentare.

Pana la orele 20.00, la Timisoara se adunasera aproximativ 20.000 de lei din bilete si donatii.

Donatii se mai pot face si in urmatoarele conturi:

Cont in Lei: RO45RNCB0064004896460001 // Fundatia Estuar // Banca Comerciala Romana, Sector 5, Bucuresti

Cont în Euro: RO64 RNCB 0076 0048 9646 0029 // Fundatia Estuar // Banca Comerciala Romana, Sector 5, Bucuresti // Adresa bancii: Bdul Tudor Vladimirescu nr. 57, Bl. T 4, sector 5, Bucuresti // SWIFT: RNCBROBU

FOTO: Virgil Simonescu

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pentru copii bolnavi de cancer cand osa se organizeze un asa eveniment si cont pentru donatii?