Noutati :

FOTO! Ca afara! O noua sectie a Spitalului Judetean, reabilitata! Cum sunt tratati bolnavii de la Chirurgie Vasculara?

14 ianuarie, 2016 - 04:34 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SANATATE
3

TIMISOARA. Conditii mult mai bune pentru bolnavii care sunt internati la Centrul de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean din Timisoara. Sectia nu a mai reabilitata de la deschiderea spitalului, din 1974, astfel ca noile dotari vin atat in sprijinul medicilor, cat si in ajutorul medicilor.

„Sectia nu a fost renovata de la infiintarea spitalului, ne mutaseram intr-o sectie veche de 40 de ani. In primul rand fiecare salon are baie, fiecare baie este dotata cu dispozitive pentru persoanele cu dizabilitati, fiecare baie permite pacientului dusul inca de a doua zi dupa operatie, baile si fiecare par au sist de alarmare, in caz de probleme, fiecare salon are oxigen, aspiratie si lumina individuala la pat, fiecare salon este climatizat. In total, noua saloane au fost renovate si avem 27 de paturi. Noi estimam ca, totusi, de cel putin 5 paturi mai avem nevoie pe sectie”, a declarat Mihai Ionac, seful Centrului de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean din Timisoara.

Proiectul de reabilitare a sectiei de Chirurgie Vasculara a costat 150 de mii de euro, dintre care aproape jumatate sunt fonduri private. Clinica de Chirurgie Vasculara este cea mai tanara clinica din centrul medical universitar timisorean si implineste anul acesta 10 ani de la infiintare. In total, aici activeaza 19 medici, noua asistente ai cinci infirmiere, care asigura ingrijirea a peste 2.000 de pacienti, anual.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. deooosebiiiiiit , paturi renovate second hand & second foot

  2. acest tip de pat este permis cel mult pe sectii de medicina interna ,pe sectie de chirurgie sunt alte tipuri de pat. . deci nu e ca afara !

  3. Draga Bianca Dichis corecteaza-ti greselile garmaticale, probabil ai studiat jurnalismul nu sport