Fostul sediu al Finantelor ar putea fi cumparat de catre Consiliul Judetean Timis

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis vrea sa cumpere cladirea de pe Bulevardul Revolutiei, unde pana nu demult au functionat Finantele timisene. Aceasta in perspectiva preluarii unor institutii deconcentrate.

Consilierii judeteni vor analiza daca este „oportuna” cumpararea cladirii de langa Palatul Administrativ, dupa ce au aflat ca aceasta este de vanzare.

Nu putem lua decizia de a cumpara, pana nu aprobam un studiu de oportunitate. 15-16 institutii publice vor trece la cjt, acestea functioneaza acum in cladiri unde platesc chirii„, a anuntat vicele CJ Timis, Calin Dobra.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, a declarat ca deocamdata nu se poate vorbi de un pret al cladirii.

Noi decidem daca avem nevoie pentru ce urmeaza, am avut discutii cu directorii de institutii, majoritatea sunt in sedii inchiriate. Avand in vedere ca sediul acesta e apropae de noi si din punct de vedere al regionalizarii, vom face un studiu sa vedem ce inseamna sumele pe care le platesc la ora actuala. Daca intr-un termen rezonabil constructia isi va gasi eficienta, spun sa mergem mai departe. Le sedinta viitoare decidem daca ne bagam in negocieri sa cumparam sau nu sediul. Nu discutam de pret acum, ci doar daca facem studiul de oportunitate„, a declarat Bojin.

Potrivit liderului CJT, cladirea se afla acum in proprietatea unei firme din Bucuresti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...