Noutati :

Fostul presedinte sud-african, Nelson Mandela a fost inmormantat

15 decembrie, 2013 - 05:34 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

Nelson Mandela a fost inmormantat cu onoruri militare duminica, in prezenta rudelor sale, pe proprietatea familiei de la Qunu (sud), satul in care fostul presedinte sud-african si-a petrecut copilaria.

Presedintele sud-african Jacob Zuma s-a ridicat in picioare in momentul in care sicriul a fost coborat in mormant. Elicoptere militare si avioane de lupta au survolat locul in timpul inhumarii si au fost trase lovituri de tun.

Camerele de luat vederi ale televiziunilor care transmiteau ceremonia au fost indepartate in cursul riturilor religioase si traditionale.

Camerele de luat vederi ale televiziunilor, care au urmarit duminica dimineata, de la cateva sute de metri distanta, ultimul omagiu adus eroului luptei impotriva apartheidului, au putut sa filmeze sicriul pana in momentul in care acesta a fost adus in mijlocul rudelor.

Potrivit dorintei familiei, ele au fost indreptate in alte directii pe timpul inhumarii, cand a avut loc survolarea cu elicoptere si avioane militare. Camerele au revenit cateva secunde mai tarziu asupra locului, gol de aceasta data, pe care se aflase anterior sicriul primului presedinte de culoare al tarii.

Transmisiunile au fost intrerupte, dupa aceea. Urmau rituri religioase si traditionale, in prezenta celor 450 de invitati selectati sa participe la aceste ceremonialuri.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...