Fostul candidat la Presedintie Ninel Potarca, retinut pentru evaziune fiscala

Fostul candidat la Presedintie, Ninel Potarca, a fost retinut luni seara pentru evaziune fiscala, in urma unei razii in cartierul Meteor, din Targu-Jiu. Alaturi de reprezentantul romilor din oras, a fost retinut si nepotul sau. In dosar sunt cercetate activitatile mai multor firme de fier vechi, patronate de Ninel Potarca. Luni, procurorii vor cere mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele sau. Ninel Potarca nu a mai fost asteptat la iesirea de pe portile Parchetului Gorj de o trasura cu doi cai, cum se intampla anul trecut, inaintea marsului triumfal spre Capitala, pentru depunerea candidaturii. A fost asteptat in schimb de o duba a politiei. Ninel Potarca nu se teme de decizia procurorilor, despre care spune ca nu au nicio dovada impotriva sa. “Nu am nici o vina”, a declarat Potarca. Potrivit autoritatilor, prejudiciul realizat de Ninel Potarca depaseste 500.000 de lei.

Fostul candidat la Presedintie, Ninel Potarca, a fost retinut luni seara pentru evaziune fiscala, in urma unei razii in cartierul Meteor, din Targu-Jiu. Alaturi de reprezentantul romilor din oras, a fost retinut si nepotul sau.

In dosar sunt cercetate activitatile mai multor firme de fier vechi, patronate de Ninel Potarca. Luni, procurorii vor cere mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele sau.

Ninel Potarca nu a mai fost asteptat la iesirea de pe portile Parchetului Gorj de o trasura cu doi cai, cum se intampla anul trecut, inaintea marsului triumfal spre Capitala, pentru depunerea candidaturii. A fost asteptat in schimb de o duba a politiei.

Ninel Potarca nu se teme de decizia procurorilor, despre care spune ca nu au nicio dovada impotriva sa. “Nu am nici o vina”, a declarat Potarca.

Potrivit autoritatilor, prejudiciul realizat de Ninel Potarca depaseste 500.000 de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...