Ford Driving Skills for Life revine la Shopping City Timisoara

TIMISOARA. In perioada 29-30 iunie, Ford si echipa nationala la raliuri Napoca Rally Academy, revin in Timisoara cu un program gratuit de conducere defensiva Ford Driving Skills for Life. Evenimentul se va desfasura in parcarea complexului comercial Shopping City Timisoara, incepand de la ora 08:00, respectiv 13:30.

Pentru inscrieri, puteti sa accesati site-ul: https://www.drivingskillsforlife.ro/inscriere/sesiuni-de-instruire?start=5

Ford Driving Skills for Life este un program gratuit de conducere preventivă, lansat de Ford în urmă cu 16 ani în SUA, iar în Romania, în 2014. Programul s-a bucurat de real succes, astfel că aproximativ 8.000 de tineri șoferi din București, Craiova, Constanţa, Cluj, Iaşi, Braşov, Oradea și Timişoara au fost instruiți până în acest an.

Participanții vor afla chiar de la piloții Napoca Rally Academy cum să controleze mașina în condiții de supravirare sau subvirare, frânarea în situații de urgență și multe altele.

Ford acordă o importanță deosebită tuturor participanților la trafic, fie ei pietoni, bicicliști sau șoferi. În acest sens, în cadrul atelierului dedicat campaniei Share the Road, demarată de Ford în 2018, participanții la DSFL vor putea testa o tehnologie VR revoluționară.

Denumită “Wheel Swap”, aceasta arată șoferilor și bicicliștilor deopotrivă lipsa de politețe generată de cealaltă tabără, lucru care poate duce chiar la accidente fatale.

În țară, Ford DSFL este implementat împreună cu Napoca Rally Academy, echipa campioană națională la raliuri, în frunte cu Bogdan Marișca, dublu campion național de raliuri, și Simone Tempestini, triplu campion național la raliuri, campion mondial în Junior WRC și WRC 3.

În acest an, programul s-a desfășurat până acum în Pitești și în București, fiind instruiți aproximativ 730 de șoferi.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele organizate de Shopping City Timisoara, puteti accesa site-ul www.shoppingcitytm.ro

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.