Food Truck Festival aduce peste 25 de van-uri cu preparate internationale, in acest weekend, la Iulius Town Timisoara

TIMISOARA. Iulius Town devine epicentrul aventurii culinare, cu delicii din toate colțurile lumii, în acest weekend. Food Truck Festival se întoarce cu o ediție de primăvară, și aduce muzică, atmosferă vibrantă și arome senzaționale! Pregătiți-vă simțurile pentru un festin culinar incredibil, unde aromele autentice și gusturile excepționale se îmbină într-un „dans” delicios.

Vineri, sâmbătă și duminică timișorenii sunt așteptați la Food Truck Festival, eveniment ce reunește în parcarea VIP din fața clădirii de birouri UBC3 peste 25 de food trucks cu specificuri diferite. Vino să încerci preparate de la Artisan by Coco RicoBest of drinksBest of pastaBurger VanClătite KM 13El JefeFries before guysGourmet Street FoodGreci pe roțiHappy DonutsLa nu știu cineLoburgersMeat BustersNomadPapanașu’Pasta TruckPizza PlattiniumThaice CreamThe Burger’s FatherTuma Mobile FoodWaffleria, Wanted Burger and Fish și Wine Oclock.

Cei mici se pot distra în zona special amenajată pentru ei, unde au loc activități și ateliere pe tot parcursul Food Truck Festival. Nici muzica nu va lipsi, iar în fiecare zi pe scenă vor urca mai mulți artiști:

  • Vineri, 12 Aprilie

14.00 – 19.00 – VDJ Sniper

19.00 – 23.00 – Kuky

  • Sâmbătă, 13 Aprilie

14.00 – 17.00 – Kuky

17.00 – 20.00 – DJ Sauce

20.00 – 23.00 – Vlad Dobrescu

  • Duminică, 14 Aprilie

14.00 – 19.00 – Dalla

19.00 – 22.00 – Zo

Food Truck Festival este un eveniment marca Gourmet Entertainment, organizat de Check-OUTeam și susținut de Iulius Town Timișoara. Accesul este gratuit.

Vino împreună cu cei dragi la Iulius Town și delectați-vă cu specialități culinare de la Food Truck Festival!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. semipreparate de la lidl la suprapret…merci!