Focuri de arma la Timisoara pentru prinderea unor hoti care au dat lovitura in casa unei familii de rromi bogati

Au tras cu pistoalele ca sa-i opreasca! Politistii timisoreni au fost nevoiti sa-si foloseasca armele pentru a pune mana pe niste hoti foarte perseverenti. Acestia dadusera mai multe lovituri in casa unei familii de tigani avuti si tocmai incercau sa mai fure niste lucruri cand s-au trezit cu politia pe cap. Au dat bir cu fugitii, iar agentii au tras mai multe focuri de avertisment ca sa-i opreasca din goana nebuna. Doi s-au conformat si au fost imobilizati, iar ceilalti au reusit sa scape si sunt cautati de oamenii legii. Cei 4 pusesera ochii pe depozitul din curtea unui timisorean de etnie rroma care aducea tot felul de utilaje, drujbe, bormasini, diferite scule, scutere si jucarii din Germania. Hotii au studiat bine locul si programul proprietarului, care era mai mult plecat,  si au inceput atacurile. In urma cu cateva nopti au escaladat gardul proprietatii, au furat niste scule, apoi au pus un lacat nou la poarta si au plecat, convinsi ca proprietarul nu va umbla prea repede la depozit pana cand ei vor reveni dupa alte lucruri. Cum aveau deja cheie de la lacatul montat, hotii s-au servit in voie. Cand s-a intors acasa, proprietarul a observat ca nu i se mai potriveste cheia de la depozit. A verificat imaginile de pe camera de supraveghere si a vazut cum hotii au tot carat lucruri. Timp de 3 zile a stat la panda cu laptopul in brate sperand ca indivizii se vor intoarce si ii va prinde in flagrant. Dar acestia nu au aparut. Cel mai probabil bagasera de seama ca acesta se intorsese din Germania. Noaptea trecuta insa, convinsi ca omul nu mai sta de veghe, au prins curaj si s-au intors sa mai ia niste aparate. Au avut insa ghinion si au fost vazuti de niste vecini pe cand sareau gardul casei. Ingrijorati, oamenii au sunat la 112 sa anunte ca este posibil sa fi fost martori la un furt. Politistii au venit imediat la fata locului si i-au prins pe hoti la treaba. Le-au cerut sa se predea, insa cei 4 au incercat sa scape cu fuga. Oamenii legii de la Sectia 4 au tras cateva focuri de arma si i-au convins pe doi dintre ei sa se opreasca. Ceilalti doi insa au scapat,   iar politistii sunt pe urmele lor. Cei 4 vor fi cercetati pentru furt calificat. Politistii banuiesc ca acestia s-ar afla in spatele mai multor lovituri date in Timisoara, iar unul dintre ei era cautat si de colegii din Spania, unde, se pare, a savarsit mai multe infractiuni cu violenta. Bunurile furate din casa tiganului au fost descoperite de politisti in locuinta unui prieten de-al hotilor. [nggallery id=85]

Au tras cu pistoalele ca sa-i opreasca! Politistii timisoreni au fost nevoiti sa-si foloseasca armele pentru a pune mana pe niste hoti foarte perseverenti. Acestia dadusera mai multe lovituri in casa unei familii de tigani avuti si tocmai incercau sa mai fure niste lucruri cand s-au trezit cu politia pe cap. Au dat bir cu fugitii, iar agentii au tras mai multe focuri de avertisment ca sa-i opreasca din goana nebuna. Doi s-au conformat si au fost imobilizati, iar ceilalti au reusit sa scape si sunt cautati de oamenii legii.

Cei 4 pusesera ochii pe depozitul din curtea unui timisorean de etnie rroma care aducea tot felul de utilaje, drujbe, bormasini, diferite scule, scutere si jucarii din Germania.

Hotii au studiat bine locul si programul proprietarului, care era mai mult plecat,  si au inceput atacurile. In urma cu cateva nopti au escaladat gardul proprietatii, au furat niste scule, apoi au pus un lacat nou la poarta si au plecat, convinsi ca proprietarul nu va umbla prea repede la depozit pana cand ei vor reveni dupa alte lucruri.

Cum aveau deja cheie de la lacatul montat, hotii s-au servit in voie. Cand s-a intors acasa, proprietarul a observat ca nu i se mai potriveste cheia de la depozit. A verificat imaginile de pe camera de supraveghere si a vazut cum hotii au tot carat lucruri. Timp de 3 zile a stat la panda cu laptopul in brate sperand ca indivizii se vor intoarce si ii va prinde in flagrant. Dar acestia nu au aparut. Cel mai probabil bagasera de seama ca acesta se intorsese din Germania.

Noaptea trecuta insa, convinsi ca omul nu mai sta de veghe, au prins curaj si s-au intors sa mai ia niste aparate.

Au avut insa ghinion si au fost vazuti de niste vecini pe cand sareau gardul casei. Ingrijorati, oamenii au sunat la 112 sa anunte ca este posibil sa fi fost martori la un furt.

Politistii au venit imediat la fata locului si i-au prins pe hoti la treaba. Le-au cerut sa se predea, insa cei 4 au incercat sa scape cu fuga. Oamenii legii de la Sectia 4 au tras cateva focuri de arma si i-au convins pe doi dintre ei sa se opreasca. Ceilalti doi insa au scapat,   iar politistii sunt pe urmele lor.

Cei 4 vor fi cercetati pentru furt calificat. Politistii banuiesc ca acestia s-ar afla in spatele mai multor lovituri date in Timisoara, iar unul dintre ei era cautat si de colegii din Spania, unde, se pare, a savarsit mai multe infractiuni cu violenta.

Bunurile furate din casa tiganului au fost descoperite de politisti in locuinta unui prieten de-al hotilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.