Focar de COVID la Timisoara. Sunt aproape 600 de cazuri confirmate in Timis in ultima saptamana

TIMISOARA. Un nou focar de COVID-19 a fost inregistrat la Timisoara. Este vorba despre Sectia de Gastroenterologie a Spitalului Judetean unde sunt confirmate 3 cazuri in randul pacientilor internati, anunta Directia de Sanatate Publica Timis.

CITESTE SI: 5 firme vor sa mobileze noua maternitate a Spitalului Judetean Timisoara. Constructorul lucreaza la finisajele interioare si fatada 

In ultima saptamana, au fost confirmate in intreg judetul 589 de cazuri de Covid, dintre care 123 sunt copii.
Au fost facute 1828 de teste, intre care 1740 rapide.

Tot in intervalul 11-18 septembrie 2023 au fost confirmate in Timis 6 cazuri de infectare in randul cadrelor medicale.

Din fericire, nu a fost inregistrat niciun deces, insa avem o persoana internata la Terapie Intensiva.

La nivel national, au fost confirmate peste 11.000 de cazuri de Covid in ultima saptamana.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. NU ne intereseaza!

  2. Nici pe mine nu ma interesează. Dar ei vor sa scape de niște pacienți costisitori, trimițând-ui pe lumea cealaltă. Dacă nu îi trimite pe lumea cealaltă acuma, acești cronici costisitori vor umple spitalul peste ceva timp în perioada de iarnă și nu numai.

  3. Nenorocitilor. Dar vina este a voastra, a mari moajoritati, fiindca majoritatea nu ati crezut, dar sunteti un neam de ghiocei. Mare rusine celor care vedeti circul dar nu luati masuri. Rusine.

  4. Gepetto, păcat ca ai drept de vot. Apropo, ai cumva studii in domeniu ? Sau ești cretin din ala cu 8 clase și specialist in toate ?