Noutati :

Florin Piersic, cetatean al Republicii Moldova cu acte in regula! Ce a declarat cand a primit pasaportul

3 aprilie, 2014 - 09:21 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Actorul roman Florin Piersic a devenit cetatean al Republicii Moldova cu acte in regula. El a depus juramantul si a primit pasaportul emis de tara vecina.

In timpul reprezentatiei piesei „Singur in noapte” la Teatrul National „Mihai Eminescu” din Chisinau, actorul Florin Piersic a primit pasaportul Republicii Moldova.

Pasaportul cu coperti albastre i-a fost inmanat chiar pe scena de catre Ion Grosu, ex-director al Teatrului National „Mihai Eminescu”, actualmente director al Teatrului National de Opera si Balet.

Cu ochii in lacrimi, Florin Piersic a multumit celor din jur, spunandu-le ca primirea cetateniei Republicii Moldova este unul din cele mai frumoase lucruri care i s-au intamplat in ultimul timp.

Florin Piersic a cerut cetatenia moldoveneasca in octombrie 2012. I-a fost aordata prin decret prezidential dupa numai doua luni. Pe 25 martie 2014, el a depus juramantul de credinta. Actorul are dubla cetatenie, romana si moldoveneasca.

Sursa: evz.ro, obiectiv.infoInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...