Florin Birsasteanu la vot: Am votat pentru a fi putin mai bine pentru oameni

TIMISOARA. Florin Birsasteanu, candidatul PSD pentru Colegiul 3 a mers la sectia de votare organizata pe strada Alunis.  El si-a exprimat optiunea electorala alaturi liderul partidului Titu Bojin.

Am votat pentru o viata mai buna a concetatenilor nostri, pentru politici sociale mai orientate spre viata de zi cu zi a oamenilor, spre nivelul de trai mai ridicat, de siguranta locurilor de munca. Intr-un cuvant am votat pentru a fi putin mai bine pentru oameni„, a declarat Florin Birsasteanu la iesirea de la urne.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. CUM RAMANE TOTUSI CU UN NOU CENTRU ONCOLOGIC? sau fie mai bine numai ptr. sanatosi?

  2. Pai dottore cam putin, la salariul de profesor+director Judetean + sef radiologie judetean + doua clinici private, o indemnizatie de parlamentar e cam putin … Cand dreacu’ o sa faci atatea servicii, ca doar nu este pisica cu sapte vieti ?