Florall – Festivalul Artei Florale aduce in Iulius Town Timisoara: un tunel realizat din mii de flori, aranjamente inedite, ateliere de creatie pentru copii si adulți, momente artistice si alte surprize

Timișoara. Primăvara este aproape gata, iar dacă simți că nu te-ai bucurat suficient de mult de flori și momentele pline de culoare pe care anotimpul renașterii le aduce, te așteptăm în Iulius Town. În acest weekend, în Iulius Gardens, are loc Florall – Festivalul Artei Florale, eveniment dedicat florilor și literaturii universale. Aranjamente florale cu personaje din cărți, un tunel tridimensional realizat din mii de flori, sesiuni demonstrative, muzică live, ateliere de creație pentru copii și alte surprize inedite au loc în Iulius Town!

 A doua ediție a Florall – Festivalul Artei Florale reunește în Iulius Gardens artiști floriști din toate zonele României, care aduc cele mai spectaculoase creații. Evenimentul are loc în perioada 16 – 19 mai, iar tema de anul acesta este „Scene și personaje din literatura universală: Inspirație pentru Educație”. Artiștii participanți au realizat aranjamente speciale, având ca inspirație opere clasice ale literaturii și flori spectaculoase. Vino să descoperi o explozie de culoare și imaginație, în Iulius Gardens!

Printre cele mai spectaculoase instalații pe care le poți vedea în Iulius Gardens se numără: tunelul tridimensional realizat din mii de flori, dar și podul florilor românești, prin care este celebrat bujorul românesc. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 17 mai, de la ora 17.00, iar de la ora 18.00, 20 de artiști floriști vor realiza o demonstrație comună, cu tema: tendințe pentru buchetul de mireasă în 2024. Printre participanți se numără și artiștii florali de renume, precum: Alina BălănescuAndrei Bindea și Adina Dancianu.

Anul acesta, Florall – Festivalul Artei Florale îi provoacă pe cei mici sâmbătăde la ora 14.00, să realizeze coronițe din floriDuminicăde la aceeași oră, vor afla cum se fac cosmeticele naturale, iar de la 15.00vor împleti din nou coronițeZâna Florilor va fi prezentă și în acest an la Florall și se va întâlni cu cei mici duminică, de la ora 11.00.

Dacă ești pasionat de flori și vrei să îți testezi imaginația, te așteptăm la atelierele de creație pentru adulțisâmbătă și duminicăora 17.00, unde vei putea realiza coșulețe și buchete din flori.

Florall – Festivalul Artei Florale are mai multe surprize pregătite, pentru timișoreni: program artisticdansuri moderneconcerte live, sesiuni informativ-educative și multe altele! Programul complet, pe zile, îl puteți afla pe site-ul Iulius Town Timișoara!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.