Noutati :

Fituici la Evaluarea Nationala 2012! In Timis, un elev a fost prins cu copiuta in stil clasic! A primit nota 1!

27 iunie, 2012 - 12:06 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Daca luni, la proba de limba romana, unui elev in Timisoara i-a sunat telefonul taman cand preda lucrarea, miercuri, la matematica, un elev a fost prins pe cand scria de zor dintr-o copiuta!

Elevul a incercat sa insele vigilenta supraveghetorilor, dar nu a reusit. Profesorul l-a observat cum „se inspira” din hartia ascunsa in banca si l-a eliminat din sala. Incidentul s-a petrecut la un centru de examen din Timisoara. Elevul a fost notat cu 1. Media de la Evaluarea Nationala, in cazul lui, va arata in felul urmator: (nota proba limba romana + 1) /2.

In Timis au mai fost inregistrate doua situatii neprevazute: doi elevi au intarziat la examen si sustin proba incepand cu ora 12, cu subiectul de rezerva.

Este vorba despre un elev care a adormit si nu a ajuns la timp la examen si despre un tanar care nu s-a trezit si a plecat cu bicicleta”, explica Mariea Stefan, presedintele Comisiei Judetene Timis a Evaluarii Nationale. In cazul celui de-al doilea copil, microbuzul care i-a transportat pe colegii lui a fost trimis dupa el, sa-l aduca la centrul de examen, dar nu a fost gasit acasa. Baiatul plecase deja spre centrul de examen cu bicicleta, desi avea de parcurs peste 10 kilometri. Pentru ca a ajuns dupa ce au fost impartite subiectele, el nu a mai putu intra in sala.

In Timis, la proba de matematica, ultima a Evaluarii Naionale, au fost prezenti 5.000 de candidati in cele 74 de centre de examen. Lucrarile vor fi corectate in 9 centre de evaluare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...